2777
2789

اگه کسی 5ماه باشه بارداره ولی چون زیاد بیرون نمیره و خودشم از قبل چاق بوده کسی متوجه نشده بارداره به بقیه بگه یا نه؟ 

علت نگفتنشم اینه اگه بگه هرکسی یه نظر میده

مثلا فلان کار کن فلان چیزو بخور فلان چیزو نخور و کلا روانی‌ش میکنن،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نگه شاید یجا کار سنگینی گفتن انجام بده یا خوراکی ک افزودنی ممنوع توش باشه دادن خورد شاید اتفاقی کسی هولش دادشاید از رو شوخی کسی ترسوندش وهزاران شاید دیگه ک بخاطرشون عقل حکم میکنه بگه

یاد دخترخالم افتادم روز قبل زایمان اعلام کرد باردارم میخاس همه بیان بیمارستان کادو بیارن

بعزیزم دیر میگن چشم نخورن

اعتقادی به لین حرف ندارم

اعتقاد شدید به گر نگهدار من آنست که من می‌دانم دارم

اگرم برای اینه جای بچه صفت بشه بالای ۳ماه اوکیه

برای نظر دیگران بشنو و رد شو

تامام

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

فامیل ما کادو بده هم نیستن فقط آدمو روانی میکنن با رفتارشون باعث سقط یه بنده خدا شدن

اگر در کنارشون قرار نمیگیری اصراری نیست بگی ولی اگر رفت و آمد داری حتما بگو چون رفتار با برخورد با یه خانم باردار خیلی فرق داره شوخی ای نکنن نترسونن یه چیز ببینی دلت بخواد

من ۵ هفتگی گفتم به نزدیکانم چیزی برای قایم گردن نداشتم. هرکی هم هرچیزی گفت، گفتم زیرنظر دکتر هستم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه شوهر نصف ماه خونه نیست و زیاد با فامیل رفت و امد نیست در حد سلام علیک

بازم ب نظرم بگو خدایی نکرده چیزی نشه ک پشیمونی بعدش بی فایده، اما درعوضش محکم وایسا و بقول خودت ب دخالتهاشون بی توجهی کن