2777
2789
خدا ب دادت برسه نمیتونی بری سرکار

تا بفهمن جداشدم اون روشون رو رو میکنن ومنم از خودم متنفرمیشم ودیگه نمیرم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرکار برو اگه مسجد تو محلتون هست یه سر برو اونجا شرایطت رو مطرح کن

ن عمرا برم من هنوز سنی ندارم واقعا از خودم خجالت میکشم که چطور بخوام از کسی کمک بخوام

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

حالا چه اجباری  روزه بگیرن؟

ما وارثان دردهای بی شماریم...                                                            عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

حالا چه اجباری روزه بگیرن؟

نگو عزیزم دخترای من از ۷سالگی پابه پام روزه میگرفتن تاالان .ما روزه داری خیلی دوست داریم آرامش خاصی بهمون میده

نگو عزیزم دخترای من از ۷سالگی پابه پام روزه میگرفتن تاالان .ما روزه داری خیلی دوست داریم آرامش خاصی ...

موفق باشید🌹

ما وارثان دردهای بی شماریم...                                                            عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

خجالت نداره

با پیش نماز صحبت کن به خیره معرفیت میکنن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اینجا میخونم تا یکی بیاد درددل کنه سری میگن طلاق بگیر کسی نمیدونه طلاق بدون پشتیوان چقد سخته.توروخدا قدر زندگیاتون بدونید طلاق هیچی بعدش نداره جز بی پناهی وافسردگی

خجالت ندارهبا پیش نماز صحبت کن به خیره معرفیت میکنن

عزیزم فقط وفقط دعا کن این ایام سوگواریم تموم بشه وبتونم روی پای خودم بایستم وزندگی رواز نو بسازم

کاش یه کار خونگی راه مینداختید

سبزی خوردکنی روامتحان کردم کلی ضرر کردم سبزی کسی نمیخرید ویخچال وفریز نداشتم نگه دارم مجبورشدم بسته ای ۱۰بفروشم وکلی ضرر تویکماه داشتم وفقط وفقط اقساط موند رودستم

ترشی هم امتحان کردم وسایل خیلی گرون شده و کسی باز نمیخره .مغازهاهم قیمت خیلی پایینی بر میدارن واقعا تواین گرونی ۱۰۰تومن هم برام سود نداشت

واقعا موندم دیگه چهکاری کنم

سبزی خوردکنی روامتحان کردم کلی ضرر کردم سبزی کسی نمیخرید ویخچال وفریز نداشتم نگه دارم مجبورشدم بسته ...

ببین اول که نباید میخریدی 

اول باید گروه بزنی و سفارش بگیری بعد درست کنی و بفروشی

وقتی که قیمتت پایین تر باشه و کارت هم تمیز باشه کم کم مشتری پیدا میکنی

البته همه کاری طول میکشه تا راه بیفتی

ولی وقتی ببینن که سرپرست هستی و کارت هم خوبه کم کم  کارت رونق میگیره و میتونی چیزای دیگه هم بیاری و بفروشی

اول از نوار بهداشتی و وسایل لازم هر خونه ای شروع کن

ما یه گروه داریم تو وات اونجا دور هم درد و دل میکنیم

دوست داشتی شماره ات بده عضوت کنبم