2777
2789

چن ماه پیش یه کاربر گفت خواهرش با این پماد نواحی تیره مث زانو و ایناش روشن شده کسی تجربه ای داره ؟

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

آره من استفاده کردم برای صورتم لک افتاده بود دکتر بهم این پمادو داد فکر کنم کلام دو،سه روز باید استفاده میکردم بعدشم روزا ضد آفتاب میمالیدم واقعا پاک شد 

سال بعدشم یه جا دیگه لکه افتاد اونم پاک شد وای بلا به دور الان یادم اومد چه لک بدی هم بود 

آره من استفاده کردم برای صورتم لک افتاده بود دکتر بهم این پمادو داد فکر کنم کلام دو،سه روز باید استف ...

من میخوام واس زانو و اینا بزنم میشه نحوه زدنش رو بگی ؟ 

چند دقیقه باید روی پوست بمونه ؟ بعدش نرم کننده بزنم؟

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام واس زانو و اینا بزنم میشه نحوه زدنش رو بگی ؟ چند دقیقه باید روی پوست بمونه ؟ بعدش نرم کنند ...

یادم نیست دقیقا ولی  برای لکه ی من که زیادم نبود گفت اندازه ی یه عدس بردار نباید لایه کلفت بزنی شب بمال صبح بشور 

فقط میدونم تو روز به هیچ وجه نباید رو پوستت باشه

آره من استفاده کردم برای صورتم لک افتاده بود دکتر بهم این پمادو داد فکر کنم کلام دو،سه روز باید استف ...

سلام عزیزم ببخشید میشه جواب بدی؟ لکهات در چه حد تیره بودن؟واقعا ۳روزه کاملا پاک شدن ؟و برگشت نداشت؟ خیلی توجهمو جلب کرد این که گفتی ۳ روزه ،منم لک دارم یه دونه حالمو بد کرده