2777
2789
عنوان

دعا کنید یکمی حال منم خوب باشه

49 بازدید | 7 پست

سَخت اَست بِخَندي وَ دِلَت غَم زَدِه باشَد! هَر گُوُشِه اي اَز پيرهَنَت نَم زَدِه باشَد... سَخت اَست بِه اِجبار بِه جَمعي بِشيني»» وَقتي دِلَت اَز عالَم وُ آدَم زَدِه باشَد :))🖤️ 

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

الهی بمیرم امشب همه دلشون گرفتهخدایا خودت کمکمون کن😔😭

ممنون مهربون 🥺🌹

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برا آرامشت آیت الکرسی خوندم

مرسی قلبمم🥺🥺🥺❤❤❤🌹🌹

واقعاً درکتون می‌کنم ، آخه بعضیا فکر می‌کنن آقایون رو از کود شیمیایی و سیمان و ضایعات ساختمونی ساختن  و برای همین هیچ احساسی ندارن ! درصورتی که اینجوری نیست! یه شبایی چند ساعتشو گریه می‌کردم .... هییی 😔

هرچه كردم نشوم از تو جدا ، بدتر شد
نرود از دل ما ،  مهر و  وفا  ، بدتر  شد

آسمان وقت قرار من  و تو  ابری بود
تازه  با رفتن تو وضع هوا  بدتر شد

چاره دارو و دوا نیست ، که حال بد من
بی تو با خوردن  دارو  و  دوا  بدتر شد

روی فرش دل من جوهری از عشق تو ریخت
آمدم پاک کنم عشق تو را  بدتر شد.

حال دلتون خوب 🙏 از خدا می‌خوام کمکتون کنه و همون چیزی که براتون آرامش قلبی میاره رو بهتون بده 🙏

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

واقعاً درکتون می‌کنم ، آخه بعضیا فکر می‌کنن آقایون رو از کود شیمیایی و سیمان و ضایعات ساختمونی ساختن ...

🌹🌹