2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم تازه زایمان کرده

2920 بازدید | 112 پست

می‌دونم اسم خواهرشوهر اومد منتظر تاپیک دعوایی بودید 😂

ولی لطفا راهنمایی کنید 

امروز زایمان کرده و احتمالا فردا مرخص بشه 

امروز که رفتم دیدن بچه آبمیوه طبیعی بردم 

فردا اگه مرخص بشه چه کارایی باید بکنیم ؟ 

کی بریم دیدن بچه ؟ ( توی یک ساختمونیم ) 

برای خود مادر چیا خوبه؟ 

و اینکه بنظرتون برای کادو یک پلاک طلا بگیرم 

یا هزینمو نصف کنم یک طلا کوچیک تر بگیرم و یکم لباس ؟ 

کدومش بهتره  

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه خوبه که باهم خوبید😍❤️

بنطرم یه تیکه طلا بدی بهتره تا لباس قاطیش باشه،ابمیوه و گل و اینا ببر. دیگه فکر نکنم چیز میز زیاد بخواد ببری بیشتر برو پیشش و تو کاراش کمکش کن🥲

ی پلاک طلا بهتره ارزشش بیشتره بالاخره با فاکتور میدی قیمتشم میبینه

برادرشوهر من برا بچه خواهرشوهرم ی گوشواره ریز خرید انقد کوچیک بود اصن نتونستن گوش بچه بزارن یچیزی بخر بتونه استفاده کنه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
پلاک زیاده سکه پارسیان یک گرمی بخر

عزیزم پلاک زیر یک گرم می‌خوام بگیرم 😂

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بنظر من طلا نخرهمون یک دست لباس بخر با شیرینی خامه ای

بنظرم کمه 

عزیزم چه خوبه که باهم خوبید😍❤️بنطرم یه تیکه طلا بدی بهتره تا لباس قاطیش باشه،ابمیوه و گل و اینا ببر ...

خوبی از خودتونه عزیزم 

خیلی صمیمی نیستیم ولی مشکلی هم نداریم و احترام میزاریم 

آره نظر خودمم همینه 

مبارکه انشاالله

لباس که نگیر خوب نیست 

کادو هم هرچی تو عرف هست براتون

فردا یه سر برو دیدنشون ولی زود بیا راحت باشن 

غذا و این چیزا هم نبر چون اگر نفخ داشته باشه هم مادر هم بچه هم اهالی ساختمون اذیت میشن

چه عجب یک خانوم بافرهنگ دیدم تو نینی سایت ک خانواده دوست بود😂🤍

😂😂😂 

عزیزم خوبی از خودتونه 

من از صبح نگران بچم و خودش بعد شوهرم عین خیالش نیست 😂