2777
2789
عنوان

گرفتن حال همکار یا مسول زیر آب زن

365 بازدید | 28 پست

سلام شب همگی بخیر .راهکار تون برای مسولی که اقا هستن و میدونین اخرش باهاش یه دعوا خیلی بد راه میندازین در حد بازرسی و ... چی پیشنهاد میدین ؟ 

بهش هیچ کاری ندارم ولی چون احساس خطری برای پست خودش میکنه و بشدت شخصیت ضد اجتماعی داره و تقریبا با تمام زیر دست هاش بد رفتاری میکنه ولی چون پدرش پارتی اش نمیندازنش بیرون چه راهکاری دارید ؟ 

روانی ها ولی دیگه واقعا خسته ام کرده ینی امروز داشتم به این فکر میکردم اگر قندون روی میزشو بکنم اونجاش حکم قضایی اش چیه ....از بس چرت و پرت میگه . اینم بگم از نظر پستی تازه دو روزه پستی بالاتر از من گرفته 

من نمیدونم چیکار کنی 

ولی هرجا دیدید کارفرما یا کسی پررو بازی درمیاره رو مخته رنگیش کن قشنگ حالشو بگیر نترس  کار هست میری کار دیگ 

ولی روانت آرکمه

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من نمیدونم چیکار کنی ولی هرجا دیدید کارفرما یا کسی پررو بازی درمیاره رو مخته رنگیش کن قشنگ حالشو بگی ...

نه من استخدام رسمی ام نمیتونه کاری کنه. ولی میتونه محیط کارمو جهنم کنه

منم محیط کارم از اینا دارمرفت زیر ابمو زد منم پته اشو ریختم رو ابولی ب رییس اصرار کردم ب خودش نگهبنظ ...

ببین دقیقا مشکل همینه . تو میری به مسول بالاتری میگه ممکنه بهش بگه یا ممکنه حتی طرف اونو بگیره و... خیلی من سیاست مدار میستم ولی فهمیدم تو دعوا یهوووی جوش اوردن و پته‌کسی رو ریختن خیلی جواب نمیده . باهاش با صمیمی باش ولی زیر ابی شو برو چون برات رفته‌به روت نیتر و‌درگیر نشو باهاش 

خوش به حالت که شاغلی عزیزم افرین بهتازمون استخدامی دادین؟ البته ببخشید که میپرسما چون خودم میخوام شر ...

اره گلم . ایشا ا.. موفق میشی با انگیزه ادامه بده . دنیا و روزگار یه جوری شده که ادم باید دستش تو جیبش بره .

ببین دقیقا مشکل همینه . تو میری به مسول بالاتری میگه ممکنه بهش بگه یا ممکنه حتی طرف اونو بگیره و... ...

اون با عصبانیت زد و خودشو تابلو کرد

من گذاشتم یکسال گذشت

ب رییس گفتم و خیلی خواهش کردم ک ب روش نیاره حالا دیگ نمیدونم

ولی طرف اونو نگرفت

😘Thanks GOD