🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
از شب یلدا که عکس گذاشتم...دیگه چشم باز نکردم اینقد اتفاقات عجیبی افتاد...بعد چون یکی از نی نی سایتی ها که دوست صمیمیم هم شده حامله دلم نمیاد...و چون خارج از کشور هم زندگی میکنه دسترسی سخته...اینم یکی از دلایل هام
من چیکار به اینستا دارم دورو برمو دارم میبینم دیگه
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
من چیکار به اینستا دارم دورو برمو دارم میبینم دیگه
خو خداروشکر وضع دوروبریای شما خوبه دیگه
والا چیزی ک در این تاپیک می بینم و دور بر و جامعه و اطرافم همه مینالن ...
بهرحال موفق باشی اگر هم نظر نیستیم بهتره بحث نکنیم شبتون بخیر
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗