میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
اوضاع خرابه واقعا همین که مردا بتونن خرج خورد وخوراک دربیارن هنر کردن
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
وضع اکثریت الان همینه اوضاع خرابه واقعا همین که مردا بتونن خرج خورد وخوراک دربیارن هنر کردن
والا بخدا وضع اکثریت این نیست
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
یه برنامه خرید و فروش طلاست که اولش واردش بشی بهت طلا هدیه میده بعد با دعوت از دیگران بازم بهت طلا میده .میتونی پولشو برداری .داخل برنامه هم با پول خیلی کم میتونی طلا بخری در حد ۵۰ هزار تومن بعد سود کردی همونجا میفروشی .خواستی بیا خصوصی لینک مستقیم بدم وارد بشی