2777
2789
خب این نظر شماست و برای خودتون محترم هست من ۱۸۰ قدم هست ۸۴ هم وزنممانتو جلو باز میپوشم و شلوار جذب د ...

بله ماشالا

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

عزیزم شمال شرق تهران دارم زندگی میکنم منم نگفتم بازار نمی‌فروشن😂 فقط گفتم شلوار جذب و اسکینی از مد ...

خوب سلیقه ای هستش... یه سریا کلا تابع مد هستن ...تا شلوار بگ و امثال اینا اومد ،،،،، سریع رفتن دنبالش ولی من‌خودم شخصا اصلا دوست ندارم. شلوار جذب رو ترجیح میدم به شلوار بگ.... ولی خوب سلیقه ای هست دیگه ..... 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من دارم الانو میگم که از مد افتاده چ ربطی به قبلا داره😂🤦‍♀️

منم همینو گفتم خب 

کی تعیین می‌کنه چی از مد افتاده ؟ 

اگه قبلا پوشیدن الآنم مشکلی نداره پوشیدنش 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
شما بپوش چربیارو بریز بیرون کسی با شما کارنداره که😂

قابل توجه شما دوست نسبتا گرامی 

پونزده ساله دارم حرفه ای رزمی کار میکنم 

یکذره چربی که ندارم هیچ 

هرچی هم هست به شکر خدا ماهیچه س است و استایل ورزشی 

چرا فکر می‌کنی همه مثه خودتن ؟؟؟🤣🤣🤣🤣

با پالتو بلند چه شلواری مناسب هس؟

همین الان اگه توی اینستاگرام سرچ کنی میبینی که پالتو های بلندم با شلوارهای گشاد میپوشن کلا استایل ها جوری شده که هیچکس با بیرون ریختن اندامش استایل نمیکنن مگر یه سری افراد 

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

منم همینو گفتم خب کی تعیین می‌کنه چی از مد افتاده ؟ اگه قبلا پوشیدن الآنم مشکلی نداره پوشیدنش

بابا آب در هاون کوبیدنه 

برا کی داری توضیح میدی؟؟

بیا بریم یه تاپیک دیگه که از این زباله دان ها نباشه 😂🤣🤣🤣

قابل توجه شما دوست نسبتا گرامی پونزده ساله دارم حرفه ای رزمی کار میکنم یکذره چربی که ندارم هیچ هرچی ...

ایشالا که همینجوری که میگی باشه ما که جز کاربری چیزی نمی‌بینیم😂

همین الان اگه توی اینستاگرام سرچ کنی میبینی که پالتو های بلندم با شلوارهای گشاد میپوشن کلا استایل ها ...

درسته 

نه واقعا خواستم بدونم چون تازگی پالتوی تا زیر زانو گرفتم نمیدونستم با چی ست میشه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
بابا آب در هاون کوبیدنه برا کی داری توضیح میدی؟؟بیا بریم یه تاپیک دیگه که از این زباله دان ها نباشه ...

فرهنگ صحبت کردنت مشخص کرد که واقعا ارزش ادامه دادن بحثو نداری😂

منم همینو گفتم خب کی تعیین می‌کنه چی از مد افتاده ؟ اگه قبلا پوشیدن الآنم مشکلی نداره پوشیدنش

الان نود درصد مردم دیگه جذب نمیپوشن شما میگی کی تعیین میکنه؟😂

ما عقده ای نیستیم بیاییم جار بزنیم تو خوبی خانومه شمال شرق شهر نشین تهران 🤣🤣🤣

منم جار نزدم اون کاربر پرسید منم جواب دادم😂شما شاید خودتو توی آینه دیدی😁

[QUOTE=368967716]الان نود درصد مردم دیگه جذب نمیپوشن شما میگی کی تعیین میکنه؟😂[/QUOTخدایی ۹۰ درصد رو از کجات اوردی ؟؟؟ اون تعدادی که جذب نمیپوشن ..اونایی هستن که با یه شومیز و شلوار میان بیرون .... ولی کسی که مانتو میپوشه شلوار جذب میپوشه. تصور کن با شومیز بیای بیرون و شلوار جذب هم بپوشی ....دیگه در امان نخواهی بود از دست مرد ها