2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حالا تو خونه رو نمیگم ولی توی بیرون دیگه واقعا خز شده شلوار تنگ

هرچیز که به استایلت بیاد قشنگه 

کی تعیین می‌کنه چی خز شده چی نه !؟ یا چی مد شده چی از مد افتاده

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
هرچیز که به استایلت بیاد قشنگه کی تعیین می‌کنه چی خز شده چی نه !؟ یا چی مد شده چی از مد افتاده

شلوار جذب و تنگ هیچ استایلیو بیرون قشنگ نمیکنه خانم هایی که تپلن که فقط پاهاشون میریزه بیرون خانم های لاغرم که بدتر مثل قلم میشه پاهاشون🤦‍♀️

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

😳😳😳😳 شلوار تنگ چیه ؟ اصلا شلوار جین مشکی فک نکنم تو دنیا بپوشن نه؟

خداوکیلی داری استایل کردن های خارج از ایرانو با ایرانیا مقایسه میکنی؟😂

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیخیالش 😂😂😂😂هرچی که میگه درسته 😂

شما بپوش چربیارو بریز بیرون کسی با شما کارنداره که😂

شلوار جذب و تنگ هیچ استایلیو بیرون قشنگ نمیکنه خانم هایی که تپلن که فقط پاهاشون میریزه بیرون خانم ها ...

قبول دارم تا حدودی 

پلیمیشه بگید ملت تا قبل شلوارای بگ چی میپوشیدن؟ تاجایی یادمه همینا بودن 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
عزیزم نمیدونم کجا زندگی میکنید ولی والا بازار که بری ، از شلوار لی بگیر تا ساپورت ، همگی تنگ و جذب ...

عزیزم شمال شرق تهران دارم زندگی میکنم منم نگفتم بازار نمی‌فروشن😂 فقط گفتم شلوار جذب و اسکینی از مد افتاده 

شلوار جذب و تنگ هیچ استایلیو بیرون قشنگ نمیکنه خانم هایی که تپلن که فقط پاهاشون میریزه بیرون خانم ها ...

خب این نظر شماست و برای خودتون محترم هست 

من ۱۸۰ قدم هست 

۸۴ هم وزنم

مانتو جلو باز میپوشم و شلوار جذب 

دلم میخواد اینجوری میگردم

شما شلوار جذب نپوش

یه جوری میگین شلوار جذب چنین و چنان که به آدم بر میخوره

عزیزم شمال شرق تهران دارم زندگی میکنم منم نگفتم بازار نمی‌فروشن😂 فقط گفتم شلوار جذب و اسکینی از مد ...

با پالتو بلند چه شلواری مناسب هس؟

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
قبول دارم تا حدودی پلیمیشه بگید ملت تا قبل شلوارای بگ چی میپوشیدن؟ تاجایی یادمه همینا بودن

من دارم الانو میگم که از مد افتاده چ ربطی به قبلا داره😂🤦‍♀️