2777
2789
فرهنگ صحبت کردنت مشخص کرد که واقعا ارزش ادامه دادن بحثو نداری😂

دقیقا مشخصه که کی داره زباله پراکنی می‌کنه و از فرهنگ دم میزنه🤣

آخرین کتابی که خوندی چیه؟؟

آخرین فیلم خوبی که دیدی چی بوده ؟؟

تو دیگه اسم فرهنگ رو نیار که از مخالفت و جبری بودنت غایت بی فرهنگی رو نشون میده 🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=368967716]الان نود درصد مردم دیگه جذب نمیپوشن شما میگی کی تعیین میکنه؟😂[/QUOTخدایی ۹۰ درصد ر ...

نود درصد از کجا آوردم؟

همین الان پیج های آنلاین شاپا رو سرچ کن تا ببینی 

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم جار نزدم اون کاربر پرسید منم جواب دادم😂شما شاید خودتو توی آینه دیدی😁

نننن من خودمو وسط ننداختم اشتباه نکن 

من فقط گفتم همه رو مثل خودت توده ای از چربی نبین 🤣🤣🤣

هررررچی هم جواب بدی کلا دیگه بازشون نمیکنم 

حتا اگه خودزنی هم کنی

دقیقا مشخصه که کی داره زباله پراکنی می‌کنه و از فرهنگ دم میزنه🤣آخرین کتابی که خوندی چیه؟؟آخرین فیلم ...

باشه شما خوبی که لقب های خودتو به بقیه میچسبونی😂

بعدم نمیدونم چرا به تو فشار اومده آخه انگار تولید کننده شلوارهای جذب تو کل ایران زیردستته دارم مشکل واست ایجاد میکنم😂

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

نننن من خودمو وسط ننداختم اشتباه نکن من فقط گفتم همه رو مثل خودت توده ای از چربی نبین 🤣🤣🤣هررررچی ...

بیا برو بابا همین الانش با بچه تو شکمم۶۸کیلوام بعد بیام باتو بحث کنم که چاقم یا لاغر😂اصلا اهمیتی نداری😊

نود درصد از کجا آوردم؟همین الان پیج های آنلاین شاپا رو سرچ کن تا ببینی

برو بابا ....انلاین شاپ کیلو چند..... مطمئن باش وقتی چیزی مد نباشه .ناخوداگاه از فروشگاه ها جمع میشه ..انلاین شاپ رو دیدی داری میگی ۹۰ درصد....کل بازار و پاساژ ها همگی شلوار جذب دارن مخصوصا نوع لی .... 

نه عزیز... کسی با کسی مشگل نداره . فقط کاربر جانا خانوم هست که ظاهرا با همه درگیره

شما بپوش بریز بیرون کسی با شما کاری نداره😂

الان نود درصد مردم دیگه جذب نمیپوشن شما میگی کی تعیین میکنه؟😂

شما تعیین میکنی 😂😂👌

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
شما تعیین میکنی 😂😂👌

نه شما تعیین میکنی که هیچی از مد نمیدونی😂