2777
2789

ویژگیاش میگم کمکم کنین کسی نیست حرف بزنم باهاش

شوهرم خیلی اخلاقش بچگونس خیلی حسود 

ینی با داداشم میخندم میاد تو ماشین فش که چی گفتین منو مسخره میکردین کلا یجوریه هرجا بریم من باید ساکت بشینم ببینه به من خوش میگذره از دماغم میاره

با خاله هام نمیزاره بیرون برم الانم مشکل اصلیم همینه دخترعمم میگه بیا بریم بیرون نمیزاره خالم میگه نمیزاره داداشم میگه نمیزاره 

دوستی ندارم کلا میگه دوست تعطیل 

آخرین دعوامون سراین بود داداشم زنگ زد میایم دنبالت بریم شهربازی شوهرم گفت نه و دعوامون شد

خونه بابام سه هفته بود نذاشته بود بیام کلا میخاد مابشینیم توخونه خودشم هیچجا نمیبره خسیسم هست 

رفتار وسواسی به دخترمون داره یه شمال مثلا رفته بودیم پارسال نذاشت من چیزی بفهمم فقط دستور میداد پتو بچه رو بنداز غذاشو ببربده لباسش فلان کن 

خلاصه به معنای واقعی واسم قلدر بازی درمیاره

جوری که همه فهمیدن اخلاقش میگن شوهرت اخلاق نداره اصلا خیلی بداخلاقه نمیدونم چیکارش کنم

نظر من اینه یه مدت امتحان کن با نرمش و سیاست برو جلو 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر من اینه یه مدت امتحان کن با نرمش و سیاست برو جلو

میشه بیشتر توضیح بدی چه جوری نرمش کنه؟یعنی یه مدت گوش کنه به حرفاش؟خودم میخوام یاد بگیرم

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

جنگ نکن ، خودت میگی بچست ، با بچه لج کنی لج میکنه ، بدرفتاری کنی بد رفتاری میکنه ، قلدری کنی بدتر میکنه ، پس تو فکر کن طرفت یه بچه است با هیکل مردونه ، سعی کن قلقشو بفهمی بعد بری جلو با ارامش بگو بهش نباید هم کم بیاری یا قهر کنی ناراحت بشی با مردا مخصوصا اوناییکه بچه هستند فقط صبر میخواد ، مثال غذاشو نون و ابشو دادی حالش خوب بود با مهربونی بگو مرسی که هوای منو داری و من همیشه خوشحالم که شوهری دارم پشتمه و حواسش بهم هست و اینا ولی خب اگر تو اجازه میدی اگه نه که حرفت تو برام اولویته ولی بخاطر اینکه یه کوچولو دلم باز شه مثلا فردا میخوام با خاله هام برم زودی برمیگردم چون باید یه شام خوشمزه برای تو درست کنم ، یا خانوادت و بگو دلم براشون تنگ شده و اینا بعد ممکنه اوایل مخالفت کنه تو بعدش نباید دعوا کنی جنگ تو صبور باش گفت نه بگو باشه عزیزم تو خودت چی میبری بیرون گفت نه باز بگو باشه قشنگم

دوباره چند وقت بعدش یعنی بعدش اخت و اینا نکن

باز گفت نه دوباره روش های محبتی برو جلو ایشالا که جواب میگیری

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
اصلا جواب نمیده بدترررر شده وقتی گوش میدم پیشروی میکنه بدتر

برات نوشتم رو زیاد نده خرش کن 

میشه بیشتر توضیح بدی چه جوری نرمش کنه؟یعنی یه مدت گوش کنه به حرفاش؟خودم میخوام یاد بگیرم

عزیزم کلی برات نوشتم بالا دیدی 

عزیزم کلی برات نوشتم بالا دیدی

مرسی الآن میخونم

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

جنگ نکن ، خودت میگی بچست ، با بچه لج کنی لج میکنه ، بدرفتاری کنی بد رفتاری میکنه ، قلدری کنی بدتر می ...

مرسی عزیزم عالی بود منم حتما اجراش میکنن