2777
2789

هر چی عمق زلزله بیشتر باشه پهنه لرزه ای بالاتر (شهر های اطراف بیشتر حسش میکنن )و شدت تخریب کمتر 

ولی هر چی عمق زلزله کم بشه قدرت تخریبش بالاتر میره 

بعد نوع  امواج زلزله خیلی تو خرابی تاثیر داره امواج pخیلی کمتر خرابی میدن تا امواج sمانند 

زلزله اخیر تهران امواج pشکل داشت 

پسر گلم عاشقتم 😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی سپردم بخدا من تازه 40 روزه مادر شدم برای بچم میترسم بخدا خدا ب حق نفس پاک بچه هامون به هم ...

عزیزم پس اگه خدا رو قبول داری 

بدون زلرله غیر قابل پیش بینی هست 

هر کسی که حرف اضافه زده که پیش بینی میکنه دروغ میگه 

مطمن باش تمام دنیا کسی که یک همچین ادعایی رو کنه میزارن رو سرشون 

خدا فرزندت رو برات حفظ کنه عزیزم 

از طرفم ببوسش 

احتیاط رو رعایت کنیم تنها کاری که میتونیم انجام بدیم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

تا ۴۰ شب باید بخونی شب اول ۱۰۰ تا از شب های بعد ۱۰۰ تا اضافه کن حتی اگه نمی تونی روزی ۱۰۰ تا بخون 

خدا رو به خودش قسم می دی 

هر کی استرس داره بخونه بیاد نتیجش رو بگه

می شه برای مادر شدنم صلوات بفرستین 
هر چی عمق زلزله بیشتر باشه پهنه لرزه ای بالاتر (شهر های اطراف بیشتر حسش میکنن )و شدت تخریب کمتر  ...

عزیزم در مورد عمق درست گفتی اما در مورد امواج p و s حرفت رو اصلاح میکنم. در همه زلزله ها  هم موج p و هم موج s  بوجود میان. اما بسته به مکانیزم زلزله و هندسه گسل نسبت دامنه این دو موج در ایستگاههای مختلفی که زلزله رو ثبت کردن  یا جاهایی که زلزله احساس میشه متفاوت خواهد بود.

بچه ها اصلا نترسید چندسال پیش هم تهران 6 ریشتر زلزله اومد یادتونه؟؟؟

خداروشکر هیچی نشد الانم خدا پشتو پناهتونه نگران نباشید ترس و وحشت از زلزله از خود زلزله بدتره و خیلی سخته 

پس سعی کنید دیگه بهش فکر نکنید