2777
2789

والا من داشتم اروم ميشدم اين تاپيك ويبره انداخت تَو جونم، اولا اية الكرسي بخون، منم مامانم بهم عرق بهار و گلاب و اب توش ٤ قول خوند داد بهم خوردم يكم بهتر شدم بخور شمام، سايت لرزه نگاريم همش دارمً ميبينم اينورا فعلا خبري نيست اروم باش تهران بخواد زلزله بياد انقدر همه چيز داغون ميشه أصلا نميفهمي بعدم شرايط همه يكسانه ربطي به منطقه و خونهً نداره يكي كه خونش سالم بمونه اب و برق و گازش قطع ميشه ، ولي از خودم بدم اومد ي جورايي، از اينكه زلزله دور شده نفس راحت كشيدم اما هموطنام اون سر كشور چه حالي دارن خدا به همه رحم كنه و هر اتفاقي ميخواد بيافته عاقبتمون به خير باشه زندگي بالا پايين داره ديگه بايدً قبول كنيم اين چيزام هست. من همش دارمً فكر ميكنم ي عمر توي تخت گرم و نرم خوابيدم و ي شب با امكانات كامل و پتو گرم توي ماشين تَو خيابون اين همه هم ناشكري دارمً ميكنم ، اون بيچاره هاي بي خانمان چي ميكشن فقط دلم ميخواد روزيً اونقدر قدرت مالي و فكري و وجداني داشته باشم بتونم حداقل به تعداد زياديشون كمك كنم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران دخترمم ....این همه استرس پس کی تموم میشه ...

منم خدا میدونه بیشتر استرسم برای بچمه.ولی چی کار میشه کرد.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خرزهره جون ۷ ریشتر بافتای فرسوده رو نابود میکنه یعنی خیلی قسمتای تهران

خب درسته بافت فرسوده ولی مثلا کسانی که خونشون نوسازه یا 7يا 8سال ساخته اخبار گفت جای نگرانی نداره.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

دوستان ریشتر زلزله به تنهایی مهم نیست 

چیزایی که باعث میشه خرابی زلزله بالا بره درجه مرکالی یعنی شدت تخزیب 

که بستگی به چند عامل داره جنس خاک و عمق زلزله کانون زلزله و زمانش و نوع سازه ها و مقاومتشون.....

پسر گلم عاشقتم 😘😘

تو زلزله بم درجه مرکالی 9 بوده با اینکه زلله 6.5 ریشتر بود ولی درجه تخریب خیلی بالا بود 

اما تو زلزله کرمانشاه با اینکه 7.3 بود خرابی خیلی کمتر بود 

پسر گلم عاشقتم 😘😘