2777
2789
عنوان

عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 57 پست
مدل اسکارلتی دوست ندارم یا زاک پوزن. پف کم خوشگل تره چاق هم نشون نمیده.

جی بگم هرکی یه سلیقه ای داره. اما دوستم پف کم کرایه کرد بعدشم پشیمون شد گفت اصلا تو مجلس لباسم درخشش نداشت خوب فکر کن که یوقت مثه دوسم پشیمون نشی

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباسم از یه شخصیته خارجیه ولی خیلی دوسش دارم.یا یه مدله خارجی اونم قشنگه. اولی گلدوزی داره. دومی ی ...

منم با اینکه اونجوری مذهبی نیستیم ولی پشت بلندگو خود شوهرم خواست کسی گوشی دستش نگیره 😂

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
خوجله اینجوری میدوستم 😍😍😍😍

چشات قشنگ میبینه عزیزم

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
جی بگم هرکی یه سلیقه ای داره. اما دوستم پف کم کرایه کرد بعدشم پشیمون شد گفت اصلا تو مجلس لباسم درخشش ...

جدی؟؟؟ینی ممکنه کسی لباسش از من بهتر باشه؟؟؟

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

دوستان حالا که دیدم خوش سلیقه این یه سوال : 

چندوقت دیگه حدودا 1 ماه دیگه بله برون خواهر شوهرمه نمیدونمم چی بپوشم تک عروسم هستم ینی شوهرم تک پسره

جدی؟؟؟ینی ممکنه کسی لباسش از من بهتر باشه؟؟؟

بهتر نه ولی اگه پف نداشته باشه مث بقیه میشی مال من مدل ماهی بود تقریبا ولی خب پر کار بود مدلش تضاد داشت با بقیه

بهتر نه ولی اگه پف نداشته باشه مث بقیه میشی مال من مدل ماهی بود تقریبا ولی خب پر کار بود مدلش تضاد د ...

من لباس عقدم مدل ماهی و پر از سنگای اتریشی بود.

اتفاقا لباسای پفی خیلی خوشگل بودن مخصوصا با ساتن آمریکایی

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
من لباس عقدم مدل ماهی و پر از سنگای اتریشی بود. اتفاقا لباسای پفی خیلی خوشگل بودن مخصوصا با ساتن آم ...

اره خب پفی یچیزه دیگه س شاید اگه برمیگشتم 2سال پیش پفی میگرفتم 😆

اره خب پفی یچیزه دیگه س شاید اگه برمیگشتم 2سال پیش پفی میگرفتم 😆

تو سالگرد ازدواجت لباس پفی بپوش

پسرم 2سالشه سالگرد چیه 😂

چه ایرادی داره اتفاقا خیلیم قشنگ میشه😍

چه ایرادی داره اتفاقا خیلیم قشنگ میشه😍

تو فکرش هستم ولی اول نامزدیه خواهر شوهرمو چیکار کنم تک عروسم هیچی در نظر ندارم 😥

تو فکرش هستم ولی اول نامزدیه خواهر شوهرمو چیکار کنم تک عروسم هیچی در نظر ندارم 😥

برای لباس؟؟