2777
2789
عنوان

عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 57 پست
من عروسیم قطعا متفاوته.مثل عقدن که متفاوت بود. لباس عروسمم انتخاب کردم.البته سه مدله. که نیست باید ...

بگوووو چیجوریه دلم خواس بدونم 😛

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
لباس عروس هدچی میخری پف دار بگیر آخه همین یبار میتونی پفی بپوشی دیگه نذار تو دلت بمونه

مدل اسکارلتی دوست ندارم یا زاک پوزن.

پف کم خوشگل تره چاق هم نشون نمیده.

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارایشم خوب بود.ملیح و قشنگ.موهامو دوس نداشتم چون گفتم نه موی اضافه میخام کار کنی نه تور.

ساده ترین مدل.

لباسمم دکلته،حریر ابریشمی.

جنسش خاص و بامزه بود. 

خودم دوسش داشتم چون اندامم خوشکل کرده بود.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
بنظرم لباس عروس وارایشگاه اگه ساده باشه همیشه قشنگه ولی این مدلای جدید خیلی زود ازمد میرن بعد چندسال ...

آره ساده قشنگه.عروس عموی من میکاپش خیلی لایت بود ولی گریم سینمایی بود.بااینکه آرایشش خییییلی کم بود اما واقعا تغییر کرده بود.

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
بگوووو چیجوریه دلم خواس بدونم 😛

عقدم حرم حضرت معصومه بود.

قبلش با همسزم رفتیم زیارت.

روحانی که عقدمون کرد به جای اینکه پول بگیره بهمون پول هدیه داد.

عروسیمم شاید به مزاج خیلی ها خوش نیاد ولی مذهبیه

ولی واقعا نظر خودمه.

میشه برام دعا کنید🙏😔
آره ساده قشنگه.عروس عموی من میکاپش خیلی لایت بود ولی گریم سینمایی بود.بااینکه آرایشش خییییلی کم بود ...

هرچی به این میکاپ کارا بگی لایت اخر سر میبینی تا شعاع فلان قدر دور چشمتو سیاه کردن 

انگار فکر میکنن هرچی بیشتر غلیظ کار کنن میگن بهتره

عقدم حرم حضرت معصومه بود. قبلش با همسزم رفتیم زیارت. روحانی که عقدمون کرد به جای اینکه پول بگیره ب ...

نه اعتقاد و سلیقت قابل احترامه عروسیه دوست منم توی قم توی حرم خیلی ساده و مدهبی و زیبا بود کیع کردم 

لباستو بوگووو

من خودم بودم. موهامم ولی خوشحالم که ساده ترین. مدل بود. چون سادگی هیچوقت از مد نمیره. اما خب لباس،شاید میتونستم خوشکلترم پیدا کنم. بدم نبودولی خودم زیاد حوصله گشتن نداشتم.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

من کلا مدل موهامو خیلی ساده جمع کرده بود با یه تاج ظریف ارایشمم لایت بود بعد پتج سال هنوزم دوسش دارم لباس عروسمم بالا تازیر سینه گپور بعدش ازاین خطهای کج که اسمش یادم رفته  فکر کنم میگفتن دراپه یا همچنین‌چیزی چون قدروبلندتر نشون میده و اندام رو کشیده میکنه قسمت دامن هم حریر و تافته و تور بود با پف ملایم خودم پف پفی یا ساده ساده دوست نداشتم کلا از جفتش راضیم 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
من خودم بودم. موهامم ولی خوشحالم که ساده ترین. مدل بود. چون سادگی هیچوقت از مد نمیره. اما خب لباس،شا ...

افرین منم ساده بیشتر دوس دارم 

من کلا مدل موهامو خیلی ساده جمع کرده بود با یه تاج ظریف ارایشمم لایت بود بعد پتج سال هنوزم دوسش دارم ...

حس میکنم مدل اروپایی بودی اره ؟

نه اعتقاد و سلیقت قابل احترامه عروسیه دوست منم توی قم توی حرم خیلی ساده و مدهبی و زیبا بود کیع کردم& ...

لباسم از یه شخصیته خارجیه ولی خیلی دوسش دارم.یا یه مدله خارجی اونم قشنگه.

اولی گلدوزی داره.

دومی یه پاپیون بزرگ داره پشتش و پفیه.

استین داره ولی توری.

تصمیم دارم با همسرم بریم اتلیه و عشقو حال.

یه یک ساعتم بیام سراغ مهمون ها.

و تصمیم دارم.همون اول مجلس گوشی هارو از مهمون ها بگیرم.

میگم متفاوته چون تو فامیل ما کلا همچین عقد و عروسیی متفاوته.

میشه برام دعا کنید🙏😔
شینیون پایین ینی چیجوری

مثلا تو این مایه ها ولی خیلی خوشکلتر. تاجمم جلو سرم بود

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄