2777
2789

عالی.....مدل ماهی....باتورسه لایه سر......کت کوتاه تاروی سینه....البته خریدم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من راضی بودم از اریشگاه ولی لباسم نه یک لباس پسندیدم خیلی اجاره اش بالا بود شوهرم گفت مگخ چند بار میخای عروس بشی بردار بعدا به دلت میمونه قبول نکردم ولی الان خیلی پشیمونم

خدایا شکر  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من سه سال پیش شنیون پایین مد بود ارایشمم نه غلیظ بود نه اروپایی لباسمم دکلته دنباله دار تورمم دنباله دار بود واقعا راضی بودم چون خودم بودم

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

ارایشم خوب بود فقط سیاهم کرده بود موهام جلوش خوب بود پشتش و سنجاقش ضایع بود

لباسمم حریر رو دامنش عین لباس خرم سلطان استیناش کلوش چاک دار از ارنج و پشت گردنی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

من هنوز نپوشیدم و نمیدونم چه مدلی بگیرم.

اخیرا عروسی پسرعموم بود.

لباس عروس خانومش خییییییلی خوشگل بود😍😍😍😍یقه دلبری ساده ک روش سنگای اتریشس و سواروسکی کار شده بود.بی نهایت ظریف و زیبا.

پف لباسش کم بود.دنباله بلندی داشت ک روش پر از شکوفه های خیلی ریز بود.

تورشم بلند بود.

ساده و خیلی زیبا😍😍

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
من هنوز نپوشیدم و نمیدونم چه مدلی بگیرم. اخیرا عروسی پسرعموم بود. لباس عروس خانومش خییییییلی خوشگل ...

لباس عروس هدچی میخری پف دار بگیر آخه همین یبار میتونی پفی بپوشی دیگه نذار تو دلت بمونه

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
من هنوز نپوشیدم و نمیدونم چه مدلی بگیرم. اخیرا عروسی پسرعموم بود. لباس عروس خانومش خییییییلی خوشگل ...

بنظرم لباس عروس وارایشگاه اگه ساده باشه همیشه قشنگه ولی این مدلای جدید خیلی زود ازمد میرن بعد چندسال فقط پشمونی هست

خدایا شکر  

برا من سه سال پیش شنیون پایین مد بود ارایشمم نه غلیظ بود نه اروپایی لباسمم دکلته دنباله دار تورمم دن ...

شینیون پایین ینی چیجوری

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!