2777
2789

اولش بگم لطفا افراد عقب مونده ک ژست مذهب دارن و میخوان سرزنش کنن نیان

تو وضع بدیم کاملا بریدم و میدونم خودکشی کنم ممکنه دوباره به جای جدیدی منتقل بشم و تموم شدنی نیس این زندگی کوفتی مغزم داره میترکه پس چجور میشه همه چی واقعی تموم بشه فقط زیر خاک بخوابم هیچ دنیای دیگ ای هم نباشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی وقته تو این وضع افتضاحم دیگ بریدم

وضع مالیتون چطوریه؟    فقط باید بخاطر کمال گرایت تراپی بشی و برا افسردگی قرص بخوری.  در کنارش یه کار مورد علاقت انجام بدی. ولی  خب وضعیت اقتصادی که بده .. 

ممنون الان ک خیلی بی حوصلم ببینم بعدن ازکجا میتونم گیرش بیارم؟

سفر روح که سرچ کنی گیرت میاد . ولی خب به نظرم تو فقط باید تراپی بشی  .  تو خانوادتون خودکشی یا بیماری دوقطبی نداشتید؟

الان یادم اومد .

منم مث تو فک میکردم .

ولی میدونی ما که در نهایت میمیریم و این سختی ها تموم میشه و دیگه چیزی ازشون باقی نمیمونه .

پس چرا زندگی رو تجربه نکنیم وقتی دلخوشی های کوچیک و بزرگ خالمونو بهتر میکنن .

درد تموم میشه یروزی ولی حیفه که طعم یسری شادی هارو نچشیم ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

وضع مالیتون چطوریه؟ فقط باید بخاطر کمال گرایت تراپی بشی و برا افسردگی قرص بخوری. در کنارش یه کار ...

اگ داشتم ک میرفتم مشاور خوب فقط گاهی میرم روانپزشک داروخالی فایده نداره ادم تا وضعیت مغزش درست نشه نمیتونه کاری کنه میگن یوگا کن و...  ادم نمیتونه حوصله ندارع

الان یادم اومد .منم مث تو فک میکردم .ولی میدونی ما که در نهایت میمیریم و این سختی ها تموم میشه و دیگ ...

من از وقتی یادم میاد از15 سالگیم ب بعد همش دارم زجر میکشم.... تموم نمیشه

من از وقتی یادم میاد از15 سالگیم ب بعد همش دارم زجر میکشم.... تموم نمیشه

یسری دردا از زندگیمون هیچوقت هیچوقت  پاک نمیشن .

ولی میتونیم رهاشون کنیم و به شادی ها و بپردازیم ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊