2777
2789

ها؟؟؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چرا باید لبو رو بکوبیم روی کتاب؟

چرا ناراحتی براش حالا؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بهمن خونین جاویدانتا ابد زنده یاد شهیدان

بیست تومن ممدد مبارک😂😂😂

دقیقااا👌

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بچه ها یه سری کاربرا هستن مخصوصا میان اینطوری مینویسن. توی یک سری تاپیک های قدیم شرکت میکنن یا تاپیک خودشون رو میزنن.

همینجور واژه ها رو ردیف میکنن و چرت و پرت میگن. حالا نمیدونم رو موادن، یه باندن، مسخره بازیه؟

پشه های نی نی سایتین

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

بچه ها یه سری کاربرا هستن مخصوصا میان اینطوری مینویسن. توی یک سری تاپیک های قدیم شرکت میکنن یا تاپیک ...

باند؟! 😂😂😂