2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون کونکور نمیشه اصلن؟

میتونی آزمون ورودی دانشگاه‌های کشورهای دیگه رو بدی ولی خب پول میخواد

حتی اگه بورسیه هم بشی به هرحال اولش برای رفتن به اونجا انجام کارهات پول میخواد

میگن رشته کامپیوتر برای اپلای کردن خوبه اینم یه پیشنهاد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من این خرابشده نمیمونم مدرک مهندسیمو بگیرم میرم نمیمونم

اتفاقا کار فنی بلد باشی راحت تر مهاجرت میکنی البته اگه واقعا وارد باشی و از کار زیاد بدنی نترسی...اونجا به آدم وارد و کاری خیلی بها میدن ولی اگه فکر کنی بری اونجا میتونی بدون کار بدنی پول دربیاری اشتباهه...یه آقایی تو اینیستا بود تو آمریکا تعمیرات پله های چوبی جلوی خونه ها رو انجام میده پول خیلی خوبی درمیاره ولی خب خیلی هم زحمت میکشه....

حسابی تحقیق کن و اینترنت رو زیر رو کن کدوم کشور به کدوم رشته فنی مهاجر پذیرش میکنه همین رو برو زود یاد بگیر ...انشالله موفق بشی...ما که تباه شدیم ولی آرزومه جوون هایی مثل شما برن و موفق بشن

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

اتفاقا کار فنی بلد باشی راحت تر مهاجرت میکنی البته اگه واقعا وارد باشی و از کار زیاد بدنی نترسی...او ...

خیلی دعا کنید برام بزرگ ترین ارزوم اینه فقط برم اونور دیگه هیچی نمیخام

الله امشبو العفو

بری اونور که چی ؟

بری یک هفته بهت خش میگذره بعد از اون حتی تحملشم برات سخته 

اینو جدی میگم من خیلی هارو دیدم که مهاجرت کردن و رفتن و بعدا پشیمون شدن و راه برگشتی نداشتن 

اونجا هیچ‌کس باهات خوب نیست رفتارشون باهات مثل رفتار ما با اف.غانی هاست از من می‌شنوی تو کشور خودت پیشرفت کن

انشالله که به آرزوهات میرسی و خیلی موفق میشی....حتما از ته برات دعا میکنم😍

شما هم برای خوب شدن دخترم و مادرم دعا کن..

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤