2777
2789

پول زیاد اسونترین راهه ولی خب بازم طول می‌کشه 

من یه دوست داشتم خیلی پول دار بود تو شمال کلی ملک و املاک داشت همه رو فروخت رفت هلند می خواست اونجا رستوران باز کنه حدود یک سال طول کشید تا اقامتش جور شد البته یکی رو آنجا داشت پیگیر کارهاش شد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من برق خودرو یاد بگیرم اونور قبولم میکنن؟

ندانم اون  دکتری طراحی دوخت خونده بود مکالمه کرده بود صاحب کار پیدا کرده بود با اینکه خانم بود فوقالعاده زبر و زرنگ وهفت خط روزگار بود ولی با پس انداز رفته بود نه جیب خالی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه حالت دیگه هم داره که دختر های فامیل ما استفاده کردن 

ازدواج و مخ کردن یه پسر خارجی 😐😂

دوتا از دختر های فامیل ما با پسرای خارجی ازدواج کردن و رفتن یکیشون رفت آمریکا و یکیشون ترکیه 

پول زیاد اسونترین راهه ولی خب بازم طول می‌کشه من یه دوست داشتم خیلی پول دار بود تو شمال کلی ملک و ام ...

شانس ماس اقوام ما همه خودگیرشون بالاس 

الله امشبو العفو

تحصیلی سریع‌تر جواب میده 

شغلی طول می‌کشه و سخت‌تره 

ولی خب از اونور مطمئنی ک یه شغلی داری

کلا تحصیلی توصیه میشه، هرچه زودتر بتونی بری بهتره

با قانونای مسخره اینا روز به روز رفتنو سختتر میکنن

مدام به خودم میگم: آسون ساخته نشدی که به راحتی ویران بشی 🕊

دختر عموم با یه مرد آمریکایی سیاه پوست ازدواج کرد ولی پسره پولدارهههههه الآنم یک بچه آورده دو رنگس🥺

🦦منم نامزدم ترکه 😂اگه دوست داری مغزت شش بار از کار بیفته میتونی با یک خارجی ازدواج کنی 🤦🏻‍♀️