2777
2789
عنوان

من روانیم

108 بازدید | 15 پست

هر وقت ناراحت میشم بدنم میخارع و منم بدون کنترل میخارونمش .دیشب رفتم تو سالن سریال ببینم خانواده شروع کردن در مورد یه اختلال ظاهری ژنتیکی که دارم حرف زدن که بپوشونمش و... حتی  چند بار شنیدم که میگفتن بهتره ازدواج نکنه یا پسر عمشو بگیره فامیله کمتر حرف و حدیث میشنویم 

من از بچگی این حرفا رو شنیدم همین باعث شده نسبت به پسرا جبهه داشته باشم و از هرکیم خوشم اومده باهاش بد اخلاق تر شدم 

بگذریم دیشب که شنیدم بازم ناراحت شدم این حرفا عادت نشده برام و صبح که بیدار شدم به طور وحشتناکی کل بدنم زخم بود و سر ناخنام خونی  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چیکار کنم که حرفا برام بی اهمیت بشم ؟چیکار کنم که عاشق نشم و دلم نخواد ازدواج کنم؟چ جوری جای زحما رو ...

فقط اخري رو ميدونم كرم ترميم كننده بزن

اگه نداري الان وازلين بزن تا بري بخري

كاربري دست ٢٥٠ نفر

يعني توي خاب خودت خارونده بودي زخم شده نفهميدي؟

آره .کلا عادتمه ناراحت که بشم این اتفاق میوفته 

قبلا صبور تر بودم هر چی بزرگ تر شدم به جای اینکه بیخیال تر بشم بدتر واکنش نشون میدم

آره .کلا عادتمه ناراحت که بشم این اتفاق میوفته قبلا صبور تر بودم هر چی بزرگ تر شدم به جای اینکه بیخی ...

نميدونم اين مورد نشنيدم حداقل ي جايي ديگه بايد از خاب بپري

برو دكتر اعصابت اروم بشه دارو بده روانشناس هم برو

كاربري دست ٢٥٠ نفر