2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم کلینیک ابن سینا

58 بازدید | 2 پست

سلام . من ۲۹ دی ۴۰۳ انجام دادم . از چند روز قبلش چند تا آنتی بیوتیک باید مصرف بشه که عفونت نداشته باشید . از روز اول پریود نباید رابطه داشته باشید . و‌من چون با بیهوشی انجام دادم حضور یک همراه الزامی بود . ۹:۳۰ صبح وقت داشتم سر تایم انجام شد . بیهوش کردن فقط قبلش معاینه میکنن که عفونت نداشته باشید . من چون بیهوش بودم چیزی نفهمیدم . نتیجه یک لوله دارای چسبندگی بود . البته من یک دختر دارم و برای دومی در حال اقدامم . هزینه با بیهوشی ۳۹۰۰ و بدون بیهوشی ۱۵۰۰ بود . ۲ نفر بدون بیهوشی بودن که یکیشون خیلی داد و بیداد کرد البته اومد بیرون گفت دردش چند لحظه بود . اما من به پیشنهاد دکتر خودم بیهوش شدم .

کسایی که انجام دادین ایا چسبندگی بعدش برطرف شد و باردار شدین؟ چون شنیدم این عکس جنبه درمانی هم داره 

بعد از عکس هم روز اول یک‌ مقدار درد پریودی کم و روز دوم بدون درد فقط تا چند روز لکه بینی هست . سوالی بود در خدمتم ❤️

بسلامتی ان شالله این ماه نتیجه میگیری‌ منم خیلیارو دیدم بعدش باردار شدن. اگر چسبندگی کم باشه باز میک ...

ممنونم . هزینه ازاد اینه . کلینیک ابن سینا بیمه نداره اما برگه میده برا بیمه تکمیلی اگر دارید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان