2777
2789
عنوان

کی خونه اش کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 38 پست
ولی بازسازی به این راحتی نیست که یه طبقه رو بکنی دو طبقه یا حیاط رو حذف کنیا . بازم خود دانی .

چرا میکوبیم از نو می‌سازیم درسته به همین راحتی نیست ولی خونه خیلی گرونه نمیتونیم بزرگتر بخریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بازسازی به این راحتی نیست که یه طبقه رو بکنی دو طبقه یا حیاط رو حذف کنیا . بازم خود دانی .

خاله ام انجام دادن 

اتفاقا بزرگتر هم شد 

طبقه پایین رو حیاط خلوت نگه داشتن یکم واسه بعضی کارا لازمه . به اندازه پارک یه ماشین.

طبقه بالا رو سرپوشیده کردن و با یه اتاق خواب.

طبقه سوم هم بهار خواب شد که انباریش کردن 

زمینش باشه شدنی هست انشالله

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
مگه میشه خونه هیچ حیاطی نداشته باشه؟ بفکر فروششم باش یه وقتی الکی هزینه نگن برا ۳۰ متر

عین اپارتمان میشه دیگه خونه ها بیشترشون حیاط ندارن همکف پیلوت میشه طبقه یک پذیرایی و آشپزخانه و سرویس طبقه دو هم اتاق خواب و حیاط خلوت از وسط خونه دوبلکس با پله میره بالا اتاق خواب میشه 

ینی ضایع هست؟

چرا میکوبیم از نو می‌سازیم درسته به همین راحتی نیست ولی خونه خیلی گرونه نمیتونیم بزرگتر بخریم

اهان این درسته . چون ما بازسازی رو به تغییرات جزئی میگیم . نه کوبیدن و از نو ساختن . آره اونجوری دستت برای نقشه بازتره . اما باید مطمئن بشی که شهرداری اجازه حذف حیاط رو هم بهت میده یا نه . و نور خونه هم مهمه. اینارو قشنگ برو سوال کن از شهرداری

خاله ام انجام دادن اتفاقا بزرگتر هم شد طبقه پایین رو حیاط خلوت نگه داشتن یکم واسه بعضی کارا لازمه . ...

ممنون بابت انرژی مثبتت عزیزم خیلی حس خوبی دادی با حرفات انشالله دلت همیشه خوش باشه 

عین اپارتمان میشه دیگه خونه ها بیشترشون حیاط ندارن همکف پیلوت میشه طبقه یک پذیرایی و آشپزخانه و سروی ...

خونه مادرم همینه 

میشه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .