2777
2789
عنوان

کی خونه اش کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 38 پست

خیلی هم عالیه 

میشه ۶۰ متر و البته خصوصی 

واسه ۵۰ متر آپارتمان که همه رفتن تو شکم هم کلی وام گرفتیم 

بهترین کار رو میکنید 

اینجا بعضیا مجرد و کم سن و از جیب بابا خرج میکنن نمیدونن مستاجری سال به سال یعنی چی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
فدات بشم نمیدونم نظر بقیه برام مهم نبود که نمیگفتم اینجا

اصلا مهم نباشه .

خیلی هم عالی وقتی خونه برای خودتونو.بهتر شبم کسی نمیاد خونتون بخوابه .

اصلا اصلا بخازر حرف اطرافیان یوقت دیوانه نشی بفروشی بری مستاجری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمینش چند متره؟ نه دوبلکس خوبه ولی پله بالا پایین رفتن سخته فقط

کلااا ۳۰ متره خیلی خونه قدیمیه دیوار هاش ضخیمه شاید تو بازسازی یکم بزرگ شه ولی نه در اون حد

اصلا مهم نباشه .خیلی هم عالی وقتی خونه برای خودتونو.بهتر شبم کسی نمیاد خونتون بخوابه .اصلا اصلا بخاز ...

همینا زده بود سرم ولی نامزدم اجازه نداد گفتیم بازسازی کنیم دیگه تو این گرونی نمیشه خونه بزرگی خرید

طلا هم جدیدا افتاده دهن همه 

طرف مستاجره باید خونه براش الویت داشته باشه هر چند کوچیک 

حالا بیاد مثلا چقدر طلا میشه گرفت تا جمع کنه باز گرونی میشه 

اسی الویت برات خونه باشه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
همینا زده بود سرم ولی نامزدم اجازه نداد گفتیم بازسازی کنیم دیگه تو این گرونی نمیشه خونه بزرگی خرید

نه ببخشید خودت را بدبخت نکنی دو دستی بگیرش خونه را ول نکن .خوبه نامزدت عاقل .

اول راهی منی که یک خونه را نصف کرون یه تصفش جاریم یه نصفش خودم میشستم چی بگم ولی گذشت خدا رو شکر خونه گرفتیم .

شما هم اینحور که معلوم نامزد عاقل حتما بعد چند سال یه خونه بزرگ تر میخرید.

شما سنت کمتر و بخاطر حرف مردم شاید فعلا درک اینکه آدم مستاجر باشه را نداری .

خیلی هم عالیه میشه ۶۰ متر و البته خصوصی واسه ۵۰ متر آپارتمان که همه رفتن تو شکم هم کلی وام گرفتیم به ...

بله درسته زده بود سرم بفروشیم دیگه نامزدم موافقت نکرد خیلی ممنون بابت نظرت عزیزم 

طلا هم جدیدا افتاده دهن همه طرف مستاجره باید خونه براش الویت داشته باشه هر چند کوچیک حالا بیاد مثلا ...

من نگفتم خونه بفروشه طلا بخره

منظورم این بود هزینه ای که میخاد بکنه بجاش طلا بخره چند سال دیگه همون طلا و همین خونه یه خونه عالی براش میکنه

برای پیشرفت لازمه ذهن اقتصادی داشته باشی

من نگفتم خونه بفروشه طلا بخرهمنظورم این بود هزینه ای که میخاد بکنه بجاش طلا بخره چند سال دیگه همون ط ...

عزیزم 

من که منظورم شما نبودی 

خدا ببخشه منو 

حلالم کنید اصلا پست شما رو ندیدم 

میگم یعنی اونقدر مستاجری و دهن به دهنی با هر کسی رو کشیدم که گفتم زمین از خودشه فوری خونه براش مهم باشه 

معذرت میخوام 

عزیزم من که منظورم شما نبودی خدا ببخشه منو حلالم کنید اصلا پست شما رو ندیدم میگم یعنی اونقدر مستاجری ...

من ناراحت نشدم متوجه شدم با من نبودین نیاز به عذرخواهی نیس

نظرمو گفتم بنظرم الان هر پولی دستت میرسه حتی ده میلیون باید بدی دو گرم طلا...