2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا دیشب که شیو کردم یدونش خراش خورد خونی شد یکم سوخت الان که هیچی

عزیزم اینایی که شما میگه اصلا زگیل نیست.زگیل حالت ضایعه هست.مثل خال گوشتی تقریبا.ولی بازم نمیشه گفت زگیله ممکنه خال باشه یا اسکین تگ باشه

عزیزم اینایی که شما میگه اصلا زگیل نیست.زگیل حالت ضایعه هست.مثل خال گوشتی تقریبا.ولی بازم نمیشه گفت ...

خدا کنه زودتر سشنبه بشه من برم دکتر ببینه😭😭😭بخدا نمیتونم چیزی بخورم از استرس بچمم تو شکمم همش لگد میزنه😭😭

نمیشه زودتر بری دکتر خیالت راحت بشه؟بگو اورژانسی نوبت میخوام

دوشنبه ها که کلا نیست مطبش امروزم زنگ زدم منشیش گفت عمل های سزارین داره کلا زایشگاهه اگه برم زایشگاه نگاه کنن میفهمن؟

دوشنبه ها که کلا نیست مطبش امروزم زنگ زدم منشیش گفت عمل های سزارین داره کلا زایشگاهه اگه برم زایشگاه ...

باید یه دکتر با تجربه باشه که تشخیص بده.ولی بازم اگر خیلی استرس داری برو بالاخره میبیننت.شایدم دکتر خودت دیدت

باید یه دکتر با تجربه باشه که تشخیص بده.ولی بازم اگر خیلی استرس داری برو بالاخره میبیننت.شایدم دکتر ...

دکتر خودم خیلی تجربه داره و خوبه که اونم نیست😭😭😭بخدا دیوونه شدم

الکی به خودت استرس میدیا.بهش فکر نکن.چیزی نیست عزیزم.تا سه شنبه صبر کن.دلت شاد میشه

انشاالله شماهم توروخدا برای من دعا کنین منم سر زایمان دعاتون میکنم دعا کنین چیزی نباشه و رفع بشه من سه هفته دیگه زایمانمه

انشاالله شماهم توروخدا برای من دعا کنین منم سر زایمان دعاتون میکنم دعا کنین چیزی نباشه و رفع بشه من ...

ایشااله هیچی نیست برات دعا میکنم.ایشااله به سلامتی به دنیا بیاد.عزیزم اگر یادت بود برای خالم دعا کن سر زایمانت مشکل داره