2777
2789
من قرصهای اعصاب روم برعکس جواب میده دکتر همه قرصی رو روم امتحان کرده متاسفانه نمیتونستم ادامه بدم و ...

خوب ، تجربتا دیدم ، پزشکان ، فرق بین افسردگی و استرس حاد رو خوب متوجه نمیشن ، برای مثال تجویز یک داروی stimulate  به یک فرد که در از استرس هست ، وحشتناک میشه ، برای خودم پیش اومد که پزشک برام اسکازینا زد ، منی که باید آرام بخش تجویز می شد تا  استرس ام کم شه ، بهم محرک تجویز شد ، داشتم دیوونه میشدم ، 

اکثر افراد ، الان دچار استرس حاد و یا مزمن هستند ، البته در دراز مدت ، افسردگی هم میاره 

اما داروهای ضد استرس با ضد افسردگی فرق دارن ، تجویز یک داروی ضد افسردگی مثل سرترالین ، به فرد دچار حملات هیستریا ، نتیجه عکس میده ، بنزودیازپین ها ، داروهایی هستند که افراد اکثرا و البته متاسفانه به اونها نیاز دارند . 

متاسفانه به این جهت که تو این زمانه همه ناآرام هستند

البته آدمهایی شبیه من هم هستند ک داروی اعصاب و روان روشون برعکس جواب میده و نمیدونم تکلیف این جور آد ...

نه ، برعکس تجویز نمیشه ،تو کامنت  بالا مفصل تر  نوشتم ، پزشکان اکثرا اثر دارو رو به خوبی نمی‌دونن ، تجویز ضد افسردگی به سایکوز و برعکس و ..‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا الانزاپین یک نوع مخدر هست

هیچ دارویی مخدر نیست 

شما هم باید به دکتر بهتری مراجعه کنید حتی لازم باشه بستری بشید تا مشکلتون اول درست تشخیص داده بشه بعد داروی مناسبتون تجویز بشه

من ۲ سال پیش کرونا گرفتم. ویروس ب اعصابم حمله کرد. بی خوابی شدید اضطراب و افسردگی شدید گرفتم. خیلی د ...

کرونا به اعصاب حمله کرد ؟ مگه پریون هست ؟ چیزی به اعصاب شما حمله نکرد ، متاسفانه در اکانت قبلیم که حذف شد  ، کامل و علمی نوشتم که کرونا اصلا نبود ، 

چیزی که به اعصاب شما حمله کرد ، ترس بود . مفصل تر نمیتونم بگم

هیچ دارویی مخدر نیست شما هم باید به دکتر بهتری مراجعه کنید حتی لازم باشه بستری بشید تا مشکلتون اول د ...

من ۷ تا از بهترین دکترای تهران رو رفتم و تمامی رده قرصهای روانپزشکی روم امتحان شده و متاسفانه.... بستری شم باز همون قرصها با دوز بالا بهم میدن و کلا دیوونه میشم

کرونا به اعصاب حمله کرد ؟ مگه پریون هست ؟ چیزی به اعصاب شما حمله نکرد ، متاسفانه در اکانت قبلیم که ح ...

بله حالا هر چه بود بیماری‌های ویروسی و عفونی احتمال درگیری های عصبی رو داره. یکی از اقوام ما همین ویروس رو گرفت و متاسفانه برای ۲ سال فلج شد و کلی جراحی روش انجام دادن تا الان میتونه ی کم بزور راه بره

هیچ دارویی مخدر نیست شما هم باید به دکتر بهتری مراجعه کنید حتی لازم باشه بستری بشید تا مشکلتون اول د ...

دختر خالم داروساز هست و گفت بیس اکثر داروهای اعصاب و روان مواد مخدر هست و برای همین هست وابستگی ایجاد میکنه

من اومدم اینجا از تجربه ترک دیگران استفاده کنم و تجربیات خودم رو از مصرف قرصهای اعصاب بگم نه اینکه با این لحن های تندتون بهم بگین برو بیمارستان بستری شو اگر در این حد بودم دکتر صدر ک بهترین دکتر هست قطعا برام برگه بستری میداد. و متاسفم براتون ک برای کسی که الان شرایط سختی رو داره طی می‌کنه اینطوری صحبت می‌کنید. دیگه هم لازم نیست نظری ارسال کنید. شما ک دکتر نیستید تجربه ندارید پست رو می‌بینید رد کنید مجبور نیستید نظر بدید. خیلی ناراحت شدم و آخرین باره اینجا میام. خودتونید و خدای خودتون. یا حق

من ۲ سال پیش کرونا گرفتم. ویروس ب اعصابم حمله کرد. بی خوابی شدید اضطراب و افسردگی شدید گرفتم. خیلی د ...

عزیزم انشالله حالت بهتره بشه

ببین طبع بدنت چیه شاید زیادی گرمی وباید سردیجات بخوری در کنار دارو  یا بر عکس 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

این چه طرز حرف زدنه؟ مگه مواد مخدره؟؟؟ داروهه، دکتر تجویز میکنه هر وقتم صلاح بدونه خودش آرام آرام دو ...

امیدارم خودت تو همچین شرایطی گیر کنی ک حرف چرند نزنی و کارت به بستری بکشه که برای مردم نسخه نپیچی ابله. جاهل هم خودت هستی ک آگاهی نداری الکی نظر میدی. بخاطر همین چرندیات گفتنت هست ک زدن دکت کردن. نفهمی از طرز حرف زدنت بیداد میکنه. جاهل جان اگر سواد داری و ی کم تحقیق کنی و مقالات علمی رو بخونی میفهمی ی سری از داروها درصدی از مخدر رو دارن. اینی ک من فهمیدم تو یک آدم نفهم هستی ادعای آگاه بودنت میشه. هم بهتر آدمایی مثل تو رو از همه جا دک کنن.

این چه طرز حرف زدنه؟ مگه مواد مخدره؟؟؟ داروهه، دکتر تجویز میکنه هر وقتم صلاح بدونه خودش آرام آرام دو ...

اینم بهت ابله کودن که کمپ ترک قرص اعصاب زیاد هست و یعنی ترکش سخته. اگر سواد داری ک فکر میکنم نداری برو ی سرچ کن ببین چقد آدم برای ترک داروهای اعصاب سنگین بستری میشن. اینو بهت گفتم هر جا میری شر و ور مثه بیسودای جاهل نظر ندی کودن جان

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز