2777
2789
کرونا به اعصاب حمله کرد ؟ مگه پریون هست ؟ چیزی به اعصاب شما حمله نکرد ، متاسفانه در اکانت قبلیم که ح ...

هم بهتره چیزی نگی چون تو هم مثل اون بالایی یه بیسوادی چارتا کلمه خوندی ادعای پروفسوریت میشه. هیچی در مورد ویروس و بلاهایی ک سر آدم میاره نمیدونی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هم بهتره چیزی نگی چون تو هم مثل اون بالایی یه بیسوادی چارتا کلمه خوندی ادعای پروفسوریت میشه. هیچی در ...

بله ، بهتره نگم ، ولی فقط اینو بگم که من فوق لیسانس ایمونولوژی هستم و در طول مدت کرونا ، هم نمونه گیر بودم و هم آزمایشات هماتولوژی و سرولوژی و هم پی سی آر انجام میدادم و در طی این مدت ، چند تا مقاله کوچولو هم نوشتم . از طرز نوشتن بی ادبانه شما ، دودل بودم که جواب بدم یا نه . ولی به هر حال نوشتم . در مورد ویروس ها ، به خصوص خانواده کروناویریده ، و جهش های ویروسی ، و واکسن ها و داروها ، و از همه مهم تر سیستم آمار گیری در بیمارستان ها ، کمی مطالعه کنید . تشکر

بله ، بهتره نگم ، ولی فقط اینو بگم که من فوق لیسانس ایمونولوژی هستم و در طول مدت کرونا ، هم نمونه گی ...

برو بابا بازم میگم بیسوادی چون اصلا از حرفات معلومه این همه آدما از کرونا آسیب عصبی  دیدن افسردگی‌های بلند مدت گرفتن کرونای طولانی مدت گرفتن کوری ندیدی. مدرکتم از دانشگا آزاد کچل آباد گرفتی مفت نمیرزه قشنگ معلومه بیسواد

بله ، بهتره نگم ، ولی فقط اینو بگم که من فوق لیسانس ایمونولوژی هستم و در طول مدت کرونا ، هم نمونه گی ...

مقالتو بذار در کوزه آبشو بخور معلومه بدرد نخوره و اصلا مقاله بخون نیستی اگر نه اینطوری نمی‌نوشتی. من از حرفای شما دوتا خیلی ناراحت شدم اونموقع و دیگه اینجا نیومدم. اگر کسی بد حرف زده باشه تو هستی و من واقعا اونموقع خیلی ناراحت شدم. وقتی مسخره کنی و بد حرف بزنی جوابتم با بی ادبی میدن. سعی کن تو هر بحثی خودتو دخالت ندی. ولی اینطوری ک گفتی و مسخره کردی منتظر باش ب سرت بیاد تک تک حرفامو با عمق وجودت درک کنی. مثل خیلیا ک گفتن کرونا نیست و فلان مسخره کردن و با همین بیماری مردن

والسلام و ختم کلام