2777
2789
عنوان

مرغ گذاشتم تو مواد ترش شده خیلی

125 بازدید | 10 پست

پسرم بردن اردو . مرغ واسشون گذاشتم دو روز توی ابلیمو و ماست و ... چندتیکه هم برا خودمون گذاشتم الان درست کردم خیلی ترش بود مرغش.

نکنه گوشتایی ک پسرمم برده کباب کنه ترش باشه جلوی دوستاش ابروش بره

ابلیموییه دیگه عیب نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو روز تو ماست و آبلیمو خب زیاده اصلا مرغ ابلیمو نمیاد یکی دوساعت تو پیاز و زغفرون بمونه کافیه موقع خوردن غذا هرکی خواست لیمو یا نارنج بزنه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

همیشه واسه خودمون میزاشتم اینجور ترش نمیشد چرا

دو روز که کلا زیاده

ولی احتمالا مرغت تازه بوده خیلی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اره  اونم  ترشه من  از شب قبل میذارم با ابلیمو کم وپیاز و کمی روغن   تا ظهر خوشمزه میشه  از زعفروون  و ماست و سس وابنا بدم میاد  اینطوری ترش نشده تاحالا 

ابلیموش زیاد زدی زمانشم طولانی بوده  ولی مهم نیست  تو اردو همع چی خوشمزست

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

اره اونم ترشه من از شب قبل میذارم با ابلیمو کم وپیاز و کمی روغن تا ظهر خوشمزه میشه از زعفروون ...

دو روز که دقیق نشد گلم. دیشب گذاشتم مواد اره فکر کنم زیاد زدم ابلیمو رو. البته من تو سرخ کن درست کردم ترش بود شاید روی زغال ک بپزن ترش نشه

دو روز که دقیق نشد گلم. دیشب گذاشتم مواد اره فکر کنم زیاد زدم ابلیمو رو. البته من تو سرخ کن درست کرد ...

اره شاید    مهم نیست  مطمین باش  خوشش میاد 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((