2777
2789
عنوان

بیاین خوشگل بشیم

1965 بازدید | 107 پست

تجربه خوجل شدن ـ من از پیاز رنده شده نتیجه گرفتم هرروز شیر خوردنم خیلی موثره و هیچ چیزی تاحالا مژه وابروهامو پرنکرده بقیه هم بگین چیکارکردین رو چهرتون تاثیر مثبت گذاشته 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیاز چکار کرده باصورتت؟من با سدر و جوش شیرین روصورتم ۱۰دقیقه میزارم یکم صاف میشه صورتم زیادجوش نمیزنه.بعضی وقتام سس مایونز به موهام میزنم ۲ساعت بعدمیرم حموم یکم نرم میشن موهام.من خیلی دوسدارم موهام لخت لخت بشه گلت و صاف کردن مو رفتم ارایشگاه خوب نبود برام.میخام موهام ابریشمی نرم و لخت بشه.کسی راهکار داره؟

من لپام جوش میزنه یکساله هی میره بازم از اول هی تکرارمیشه چیکارکنم بنظرتون دیگه جوش نزنم و جاشم نمونه

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
پیاز چکار کرده باصورتت؟من با سدر و جوش شیرین روصورتم ۱۰دقیقه میزارم یکم صاف میشه صورتم زیادجوش نمیزن ...

وای منم مو وزموزیم یه راهکارقبلا دادم خیلی باحال بود من که انقد کراتین و...زدم خوب نبود بذار الان،لینکشو میذارم موهات واقعالخت میشه

پیاز چکار کرده باصورتت؟من با سدر و جوش شیرین روصورتم ۱۰دقیقه میزارم یکم صاف میشه صورتم زیادجوش نمیزن ...

عزیزم گلت که لخت نمیکنه بدتر موهاتو میسوزونه یا باید کراتینه کنی یا صافی ژاپنی

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار