2777
2789
عنوان

حالم بده

229 بازدید | 14 پست

دوستان ما ماشین گرفتیم تازه قبلا داشتیم اما فروخته بودیم و بعضی موقا خیلی کم ماشین پدرشوهرمو میگرفتیم اما گاز و بنزینشو میزدیم حالا مادر شوهرم هفته ای دو بار هی میره خانه خواهر شوهرم بچشو نگه میداره نصف هفته اونجاس به شوهرم زنگ میزنه بیاد ببردش و بیاردش و تازه بعضی روزا میگه بیا بریم خرید مثلا جمعه بازار دوتا پسر دیگشم ماشین داره اما به اونا رو نمیزنه چون میدونه قبول نمیکنن من چیکار کنم کلیم ماشینمون خرج بر میداره با حقوق کم تازه بهش گفتیم میره اژانس شوهرم اومده میگه زیاد کار نکن فشار بالات میاد واسه خودش میگه که برسوندش تازه باردارم هستم با این حقوق چجور میشه باید بره اژانس دیگه چیکار کنم شوهرمم بهم میگه حسود میگم نبر بخدا خونه مامان خودم هر  دوماه یکبار میرم تازه یک دور کوچیک میدشون و من چون هزینه رفتامد زیاد نشه نمیرم خونمون چیکار کنم بنظرتون همش منو میبره خونشون حق با کیه رک بگید

اگه حقو بمن دادید بگید چیکار کنم که دیگه بما رو نزنن اخه میدونید ماشین دارن خودشون تو پارکینک گذاشتن فقط بخاطر اینکه خانه خواهرشوهرم باید ماشینو هی جابجا کنه برای پارک نمیبردش خستم

خدایا خیلی دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم چیزی نگو . بزار به خود شوهرت فشار بیاد تا خودش بفهمه. تا درک نکنه بع حرف شما گوش نمیده . 

فقط خونه شونم زیاد نرو . یا اگه رفتی بگو مخارجمون به زور درمیاد . حتی دکتر اینا میخوام برم از هزینه رفت و آمد و وقتی ک شوهرم باید بزاره میترسم . میگم همین ۲ ساعتو اگ کار کنه شاید چیزی دستمونو بگیره و...

همین ب ذهن ناقصم میرسه 

اینا رو فقط شوهرت باید حل کنه و تو هیچکاری نمیتونی بکنی مگر مقابله به مثل میره دنبال مادرش بگو منم ببر خونه مامانم اینا یا تا برگشت بهش بگو بیا بریم تو شهر دور بزنیم خسته شدم چیزی هم گفت بگو چطور میری دنبال مامانت برا من بده برا اون خوب؟؟

شاید یکم اذیت بشه دیگه انقدر نره و نیاد

ولی هرکارم کنی اون خودش باید تغییر کنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

شاید باورت نشه اما مادر شوهر من با خود من این رفتار رو میکنه.. تازه فکر نکنی ماشینمو شوهرم برام خریده نه من از همون روزی که گواهینامه گرفتم ینی سال ۸۴ خودم ماشین داشتم .. اما حالا شدم آژانس مادر شوهر.. زنگ میزنه منو از اینجا ببر اونجا حالا برگردون ببر فلان جا.. من خرم به حز اخم و تخم نتونستم چیزی بهش بگم فعلا

فقط باید خود شوهرت نخواد ک بره

تو بگی میگه حسودی میکنی نمیدونه ک  بفکر زندگی هستی

زنا با مردا فکراشون یه جور نیست

ب نظرمنم خودت تو خرج بندازش تا خودش بفهمه چ زن بسازی بودی

این دوره و زمونه فقط مردا رو باید بندازی تو قسط و قرض

وگرنه هم سرو گوششون میجنبه هم بفکر زندگی نیستن

خودت خرج کن و لذت ببر

تا اینجا هم سختی کشیدی بسه

شاید باورت نشه اما مادر شوهر من با خود من این رفتار رو میکنه.. تازه فکر نکنی ماشینمو شوهرم برام خرید ...

راست میگی خیلی سخته

ولی چند بار بهانه جور کن و بگو من رفتم بازار یا مهمونی ام تا دیگه روش نشه بهت چیزی بگه

چقدر ادما پرتوقع شدن. واقعا چیجوری روشون میشه همچین توقعی هایی بکنن

پدرشوهر من خودش چند بار گفته جایی خواستی میبرمت ولی گفتم نه

(همسایمونه)

اینجوری نه از کار من سر در میارن نه منتش رومه