moon_35363 مدیر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 285 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 215 پست کسی هست اینجا حس ششمی باشه سوال دارم 1403/10/30 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8369 عزیزم اگه ویژگیاتونو اشتباه گفتم دیگه نپرسچون مشخصه حسم درست نیست براتون❤️امیدوارم هرچیزی صلاحتونه ر ... مشخصات من چیه ؟ حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ .
merida_313 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2110 عزیزم اگه ویژگیاتونو اشتباه گفتم دیگه نپرسچون مشخصه حسم درست نیست براتون❤️امیدوارم هرچیزی صلاحتونه ر ... میشه لطفا راجب ویژگی های ظاهری و اخلاقی خودم بگی؟ محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6779 اسمشو بگوو مطمئن باش این چیزا همش حدسیاته صد در صدی نیستن پس خیلی جدی نگیر رشنه و دانشگاه مورد علاقه ام قبول میشم ؟!مامانم دست از شوهرکردن و خواستگاری من برمیداره؟نظرش درمورد این خواستگاره عوض میشه ؟ کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
nari79 عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 1311 عزیزم اگه ویژگیاتونو اشتباه گفتم دیگه نپرسچون مشخصه حسم درست نیست براتون❤️امیدوارم هرچیزی صلاحتونه ر ... ننرجس سنتی ازدواج میکنه یا چی؟ منظورم اینه که پسره اول میپسنده یا خانواده پسره؟یا کلا حست چیه؟
modiiiiii عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2909 مشخصات من چیه ؟ حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ توپری قدت تقریبا بلندموهات بلندو خرماییچشمات کشیدس یا خودت خیلی علاقه داری به خط چشم کشیده🤭و حس میکنم به دستورات طب سنتی تا یه جاهایی عمل میکنیو اعتقاد داری ❤️
رزسفید5 عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 578 توپری قدت تقریبا بلندموهات بلندو خرماییچشمات کشیدس یا خودت خیلی علاقه داری به خط چشم کشیده🤭و حس میک ... کی ازدواج میکنم؟؟؟ شغلش چیه
yonehirma عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 3198 عزیزم حس میکنم برای خرید چیزی به مشکل خوردی یا میخوریتقریبا خنثی ای و منتظر یه خبر یا یه کسی تروقران برا منو بگو همین الان برات آیت الکرسی میخونم فقط بگو بچه تو شکمم پسره یا دختر و معلمی ک گیر افتاده بود توش رو قبول میشن یا ن
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8369 توپری قدت تقریبا بلندموهات بلندو خرماییچشمات کشیدس یا خودت خیلی علاقه داری به خط چشم کشیده🤭و حس میک ... درسته لطفا بگو حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟لطفا هرچیزی راجبش حس میکنی بگو .
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 7270 توپری قدت تقریبا بلندموهات بلندو خرماییچشمات کشیدس یا خودت خیلی علاقه داری به خط چشم کشیده🤭و حس میک ... دوسم داره ؟؟بهم میرسیم کی ؟؟؟میشه منم خواهشا بگی عزیز
دوراتو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3826 توپری قدت تقریبا بلندموهات بلندو خرماییچشمات کشیدس یا خودت خیلی علاقه داری به خط چشم کشیده🤭و حس میک ... بنظرت دوستی پیدا میکنم؟
۱۲۱۲۰ عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7148 توپری قدت تقریبا بلندموهات بلندو خرماییچشمات کشیدس یا خودت خیلی علاقه داری به خط چشم کشیده🤭و حس میک ... شوهرم امسال رسمی مبشه؟شوهرم چقدر دوستم داره.؟ چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘
modiiiiii عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 2909 تروقران برا منو بگو همین الان برات آیت الکرسی میخونم فقط بگو بچه تو شکمم پسره یا دختر و معلمی ک گیر ... حسمیکنم پسرعزیزم دیگه قسم نده کسیو واسه این چیزاهیچوقت صد در صدی نیستن ❤️
mamanبعدازاین69_۹۰ عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 615 یازدهم همین فصل نمیدونم چه ماهیش کی ازدواج میکنم؟ خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز..
yonehirma عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 3198 حسمیکنم پسرعزیزم دیگه قسم نده کسیو واسه این چیزاهیچوقت صد در صدی نیستن ن عزیزم گفتم جوابمو بده براهمین قسم دادم ن واسه درست و غلط بودنش.میشه ویژگی هامم بگی و اینکه معلمی ک گیر اومد تو کارم قبول میشم یان