2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه ویژگیاتونو اشتباه گفتم دیگه نپرسچون مشخصه حسم درست نیست براتون❤️امیدوارم هرچیزی صلاحتونه ر ...

میشه لطفا راجب ویژگی های ظاهری و اخلاقی خودم بگی؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

اسمشو بگوو مطمئن باش این چیزا همش حدسیاته صد در صدی نیستن پس خیلی جدی نگیر

رشنه و دانشگاه مورد علاقه ام قبول میشم ؟!

مامانم دست از شوهرکردن و خواستگاری من برمی‌داره؟

نظرش درمورد این خواستگاره عوض میشه ؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

عزیزم اگه ویژگیاتونو اشتباه گفتم دیگه نپرسچون مشخصه حسم درست نیست براتون❤️امیدوارم هرچیزی صلاحتونه ر ...

ننرجس سنتی ازدواج میکنه یا چی؟

منظورم اینه که پسره اول میپسنده یا خانواده پسره؟

یا کلا حست چیه؟

مشخصات من چیه ؟ حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟

توپری قدت تقریبا بلند

موهات بلندو خرمایی

چشمات کشیدس یا خودت خیلی علاقه داری به خط چشم کشیده🤭

و حس میکنم به دستورات طب سنتی تا یه جاهایی عمل میکنیو اعتقاد داری

❤️

عزیزم حس میکنم برای خرید چیزی به مشکل خوردی یا میخوریتقریبا خنثی ای و منتظر یه خبر یا یه کسی

تروقران برا منو بگو همین الان برات آیت الکرسی میخونم فقط بگو بچه تو شکمم پسره یا دختر و معلمی ک گیر افتاده بود توش رو قبول میشن یا ن

توپری قدت تقریبا بلندموهات بلندو خرماییچشمات کشیدس یا خودت خیلی علاقه داری به خط چشم کشیده🤭و حس میک ...

درسته 

لطفا بگو حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟

لطفا هرچیزی راجبش حس میکنی بگو 

.

توپری قدت تقریبا بلندموهات بلندو خرماییچشمات کشیدس یا خودت خیلی علاقه داری به خط چشم کشیده🤭و حس میک ...

شوهرم امسال رسمی مبشه؟

شوهرم چقدر دوستم داره.؟

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

تروقران برا منو بگو همین الان برات آیت الکرسی میخونم فقط بگو بچه تو شکمم پسره یا دختر و معلمی ک گیر ...

حس‌میکنم پسر

عزیزم دیگه قسم نده کسیو واسه این چیزا

هیچوقت صد در صدی نیستن

❤️

حس‌میکنم پسرعزیزم دیگه قسم نده کسیو واسه این چیزاهیچوقت صد در صدی نیستن

ن عزیزم گفتم جوابمو بده براهمین قسم دادم ن واسه درست و غلط بودنش.میشه ویژگی هامم بگی و اینکه معلمی ک گیر اومد تو کارم قبول میشم یان