دوستان من دو سال پیش دچار کمردرد شدم و با ام ار ای مشخص شد که دیسک مهره چهار و پنج بیرون زدگی داره الان تقریبا ۲۰ روزه که مجدد کمر درد گرفتم و امروز که ام ار ای به دکتر نشون دادم گفته که دیسک مهره چهار و پنجم پاره شده و داره به نخاع فشار وارد میکنه گفته مجدد یه هفته استراحت کنم و فیزیوتراپی شروع کنم اگه به همین منوال ضعف و درد تو ناحیه پا داشتم نیازه که جراحی شم پیش یه دکتر حاذق دیگه نوبت گرفتم که ایشونم ببینن تا بگن چیکار کنم اما خواستم اینجا مشکلمو به اشتراک بذارم که اگه کسی مشکل مشابه مشکل من داشته بگه چیکار کرد دکترش چی گفت جراحی شد یا با استراحت خوب شد ممنون میشم اگه تاپیکم میبینین یکم وقت بذارین 🙏🏻
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر خاله ی من دیسک گردنش پاره شده بود. ۷، ۸ تا دکتر گفتن جراحی. رفت پیش دکتر عبدالرضا فرزان. گفت فقط بهش فشار نیار. الان ۴ ساله گذشته و خدا رو شکر مشکلی نداره. راستی یادمه به اون گفته بود فیزیوتراپی خوب نیست. شما هم حتما نظر چند تا دکتر رو بپرس و بعد تصمیم بگیر چی کارکنی
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
من دیسکم جابجا شده و در رفتگی داره و قبلا خیلی اذیت بودم ولی با انجام حرکات اصلاحی و پیاده روی و نرمش الان خوبم ولی دیسک که پاره بشه وضعیت فرق می کنه باید ببینید دکترتون شما رو کیس جراحی می دونه یا خیر