2821
2789
عنوان

پارگی دیسک

965 بازدید | 25 پست

سلام شبتون بخیر

دوستان من دو سال پیش دچار کمردرد شدم و با ام ار ای مشخص شد که دیسک مهره چهار و پنج بیرون زدگی داره الان تقریبا ۲۰ روزه که مجدد کمر درد گرفتم و امروز که ام ار ای به دکتر نشون دادم گفته که دیسک مهره چهار و پنجم پاره شده و داره به نخاع فشار وارد میکنه گفته مجدد یه هفته استراحت کنم و فیزیوتراپی شروع کنم اگه به همین منوال ضعف و درد تو ناحیه پا داشتم نیازه که جراحی شم پیش یه دکتر حاذق دیگه نوبت گرفتم که ایشونم ببینن تا بگن چیکار کنم اما خواستم اینجا مشکلمو به اشتراک بذارم که اگه کسی مشکل مشابه مشکل من داشته بگه چیکار کرد دکترش چی گفت جراحی شد یا با استراحت خوب شد ممنون میشم اگه تاپیکم میبینین یکم وقت بذارین 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر من دوماه پیش همین مشکل رو داشت 

دکتر همون اول گفتن جراحی کنید و فیزیوتراپی جواب نیست 

ما گفتیم حالا چند تا دکتر دیگه هم نشون بدیم 

نشون دادیم ولی همه میگفتن جراحی 

جراحی کردن دوران نقاهتشونم کوتاه بود 

دختر خاله ی من دیسک گردنش پاره شده بود. ۷، ۸ تا دکتر گفتن جراحی. رفت پیش دکتر عبدالرضا فرزان. گفت فقط بهش فشار نیار. الان ۴ ساله گذشته و خدا رو شکر مشکلی نداره. راستی یادمه به اون گفته بود فیزیوتراپی خوب نیست. شما هم حتما نظر چند تا دکتر رو بپرس و بعد تصمیم بگیر چی کارکنی

22

ای بابا هنوز زوده عمل نکن برو پیش دکترهای دیگه 

خداکنه با فیزیوتراپی و ورزش درست بشه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
پدر من دوماه پیش همین مشکل رو داشت دکتر همون اول گفتن جراحی کنید و فیزیوتراپی جواب نیست ما گفتیم حال ...

ای بابا اصلا دلم نمیخواد تو این سن کم جراحی شم امیدوار بودم بدون عمل بشه یه کاریش کرد

ای بابا اصلا دلم نمیخواد تو این سن کم جراحی شم امیدوار بودم بدون عمل بشه یه کاریش کرد

بعضی وقتها جراحی چاره درده واقعا 

پدر من به هر دری زد که جراحی نکنه بعد وقتی که جراحی کرد و راحت شد گفت کاش زودتر انجامش میدادم

دختر خاله ی من دیسک گردنش پاره شده بود. ۷، ۸ تا دکتر گفتن جراحی. رفت پیش دکتر عبدالرضا فرزان. گفت فق ...

اره سریع پیش نمیرم حتما نظر چندتا دکترو میپرسم اخه یه سریا ادمو میترسونن میگن چون به نخاع فشار میاره ممکنه فلج بشن و اینا

بله دقیقا پاهام خیلی درد میکنه

من دیسکم جابجا شده و در رفتگی داره و قبلا خیلی اذیت بودم ولی با انجام حرکات اصلاحی و پیاده روی و نرمش الان خوبم  ولی دیسک که پاره بشه وضعیت فرق می کنه باید ببینید دکترتون شما رو کیس جراحی می دونه یا خیر

کاربر آقا