دوستان من دو سال پیش دچار کمردرد شدم و با ام ار ای مشخص شد که دیسک مهره چهار و پنج بیرون زدگی داره الان تقریبا ۲۰ روزه که مجدد کمر درد گرفتم و امروز که ام ار ای به دکتر نشون دادم گفته که دیسک مهره چهار و پنجم پاره شده و داره به نخاع فشار وارد میکنه گفته مجدد یه هفته استراحت کنم و فیزیوتراپی شروع کنم اگه به همین منوال ضعف و درد تو ناحیه پا داشتم نیازه که جراحی شم پیش یه دکتر حاذق دیگه نوبت گرفتم که ایشونم ببینن تا بگن چیکار کنم اما خواستم اینجا مشکلمو به اشتراک بذارم که اگه کسی مشکل مشابه مشکل من داشته بگه چیکار کرد دکترش چی گفت جراحی شد یا با استراحت خوب شد ممنون میشم اگه تاپیکم میبینین یکم وقت بذارین 🙏🏻
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
میشه درخواست دوستیمو قبول کنید؟ زیاد وقتتون رو نمیگیرم
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اگه خیلی حاده که باید جراحی بشه. دوست منم دیسک کمرش بیرون زده بود و برای جراحیش رفته بود پیش دکتر مهران مرادی بعد از جراحی وضعیت دیسکش بهتر شده بود و دردش خیلی کمتر از قبل شده بود. توام میتونی برای درمانت مشاوره بگیری ازش. اضلا شاید تشخیص بده با یه درمان دیگه خوب بشی