2777
2789

واسه من ۵ روز به موعد هاله انداخت یعنی اولش منفی بود بعد از چند ساعت رفتم بندازم دیدم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ داره

یه شب مونده بود به موعدم پررنگ شد

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من ۵ روز به موعد هاله انداخت یعنی اولش منفی بود بعد از چند ساعت رفتم بندازم دیدم یه هاله خیلی خ ...

عزیزم منم دقیقا همینطوریِ 

دیشب منفی بود صبح دیدم قشنگ دو خطه مجدد امشب ساعت ۱۰ بی بی چک زدم ولی فعلا در حد هاله اس 

یعنی ممکنه مثبت باشه؟؟؟

شما حامله شدید؟

عزیزم منم دقیقا همینطوریِ دیشب منفی بود صبح دیدم قشنگ دو خطه مجدد امشب ساعت ۱۰ بی بی چک زدم ولی فعلا ...

اره عزیزم پسرم یک سالشه

احتمالش خیلی خیلی زیاده

چند روز به موعد مونده؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اره عزیزم پسرم یک سالشهاحتمالش خیلی خیلی زیادهچند روز به موعد مونده؟

فردا موعدمه  روز ۲۶ سیکلم 

ولی به شدت تهوع دارم 

از ۱۸ سیکلم تا دیروز به شدت علائم پریودی  داشتم دل درد و کمر درد و سرگیجه و تهوع فشار بالا بدنم یخ 

امروز کم شده منتهی همچنان تهوع دارم

عزیزم خدا گل پسرتو نگهداره 

فردا موعدمه روز ۲۶ سیکلم ولی به شدت تهوع دارم از ۱۸ سیکلم تا دیروز به شدت علائم پریودی داشتم دل در ...

مرسی عزیزم

علائم‌پریودی طبیعیه من که خودم هرلحظه میگفتم پریود شدم حتی علائمش از دفعه‌های قبلی که واقعا پریود میشدم شدیدتر هم بود  بعد میدیدم نه خبری نیست

تقریبا تا ۱۱ ۱۲ هفتگی باداریم من علائم پریودی داشتم

به  احتمال زیاد شما هم بارداری که هاله میندازه 

ولی به نظرمن فردا نرین برای ازمایش بذارین مثلا چهارشنبه برین

چون احتمال داره فردا عدد بتا پایین باشه بعد بگن دوباره بیا تکرار کن هم باید دوباره هزینه کنی هم ته دلت خالی میشه

ولی به نظرمن فردا نرین برای ازمایش بذارین مثلا چهارشنبه برینچون احتمال داره فردا عدد بتا پایین باشه ...

دقیقا همسرمم همین میگه 

من یکم استرسی هستم میگه بتا پایین باشه استرس نابودت میکنه نرو 

از یه طرفم میگم برم مطمئن شم 

ولی فردا رو هم به احتمال زیاد صبر کنم