2777
2789
دقیقا همسرمم همین میگه من یکم استرسی هستم میگه بتا پایین باشه استرس نابودت میکنه نرو از یه طرفم میگم ...

فردا تازه موعدته زوده برای ازمایش

من با اینکه یه شب مونده به موعد بیبی چک مثبت شد باز گذاشتم ۴ روز بعد ازمایش دادم که البته بتای من ۱۰هزار بود از استرس بالا بودنش نابود شده بودم خواهر

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا تازه موعدته زوده برای ازمایشمن با اینکه یه شب مونده به موعد بیبی چک مثبت شد باز گذاشتم ۴ روز بع ...

عزیزمممممم🥲 کار خدارو ببین واقعا 

ولی من شنیدم بتای زیاد نشون بر جنسیت پسره جنین 

بچها من سه روز مونده به موعدم از بتا دادم ۰/۷شد به نظرتون امکان داره باردار باشم ولی چون زود از دادم ...

دختر خوب عالم و آدم میگن یکهفته بعد پریود ت  پرا قبل پریود بتا دادی؟

عزیزمممممم🥲 کار خدارو ببین واقعا ولی من شنیدم بتای زیاد نشون بر جنسیت پسره جنین

من‌اومدم تو گوگل خوندم که احتمال داره خارج رحمی باشه بارداری پوچ باشه یعنی تا صدای قلبشو نشنیدما اروم نشدم

اره پسره بچم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دختر خوب عالم و آدم میگن یکهفته بعد پریود ت پرا قبل پریود بتا دادی؟

اره عزیزم من مجبور شدم حالا تهوع شدید داشتم هر چی میخوردم بر میگردونم دکتر میخواست امپول تهوع بده گفت ازمایش بده البته الانم یه روز از موعدم گذشته همچنان حالت تهوع دارم

من‌اومدم تو گوگل خوندم که احتمال داره خارج رحمی باشه بارداری پوچ باشه یعنی تا صدای قلبشو نشنیدما ارو ...

عزیزم درکت میکنم 

واقعا اینترنت با اینکه خیلی کارهارو آسون کرده گاهی با یک سری اطلاعات ناکافی بدجور روان آدمهارو بهم میریزه 

اره عزیزم من مجبور شدم حالا تهوع شدید داشتم هر چی میخوردم بر میگردونم دکتر میخواست امپول تهوع بده گف ...

خب فردا صب یه بی بی چک بزن ببینیم چه خبره؟ 

بیا به مام بگو  

علائم فقط تهوع داشتی؟؟؟

خب فردا صب یه بی بی چک بزن ببینیم چه خبره؟ بیا به مام بگو علائم فقط تهوع داشتی؟؟؟

اینقد این ازمایشه ته دلما خالی کرده که دیگه اصلا دلم نمیخواد بیبی چک بذارم ، گفتم چندروز بگذره اگه پریود نشدم بیبی چک بزنم، علایم که خیلی داشتم سینهام به شدت سنگین و سفت شدن و معده درد شدید ولی باز نمیدونم 

برای منم پارسال پنج روز قبل از موعد اینطوری شد،چهارروز قبل موعد هاله انداخت و روز موعد پررررررنگ شد بتا دادم،۷۶۵ بود بتام.نی نی هم دختره😍انشاالله شما هم بارداری عزیزم.بیخودی هاله نمیندازه

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
برای منم پارسال پنج روز قبل از موعد اینطوری شد،چهارروز قبل موعد هاله انداخت و روز موعد پررررررنگ شد ...

ای جانم عزیزم خدا حفظش کنه 

راستش من دیروز بتا دادم مشکوک بود دیروز یه لک  دیدم 

امروزم از صبح لک بینی دارم پد گذاشتم سفیده کاملا ولی با دستمال کاغذی پاک میکنم صورتی کم رنگ یا قهوه ای کم رنگ هس ترشحاتم 

دیگه نمیدونم دارم پریود میشم احتمالا 

ای جانم عزیزم خدا حفظش کنه راستش من دیروز بتا دادم مشکوک بود دیروز یه لک دیدم امروزم از صبح لک بینی ...

قربونت گلم خیلی ممنون.انشاالله شما هم هر چه زودتر با خبر خوش بیای

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰