2777
2789
عنوان

چرا همچین کردن

164 بازدید | 31 پست

منو دوستم بیرون نشسته بودیم بعدش 

چند تا دختر میان با من سلام میکنه یکیشون یه حرفی میزنه... نفهمیدم... یادم نیست وقتی دختره میره دوستش روشو میاره سمتم بهم میگه قیافتو تو اینه دیدی بعد دختره میگه اره دیده خیلی خوشگله از اینجور حرفا 

من ماسک زده بودم... منظورش چی بود؟؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا یعنی چی

بهم گفت تو قیافتو تو اینه دیدی منظورش نفهمیدم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دیوونن مردم

بخدا 🤣🤣🤣اصلا نفهمیدم چی شد دوستمم قاطی کرد چند دقیقه

دیونه ییی چیزی هستن اینا؟ 😐😑

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍خداروشکر رسیدم🙏🏻

مثلا میخواسته بگه قیافتو دیدی چقدر زشتی و اینا 

اون دختره که گفته دیده خوشگله اومده حرف اینو جمع کنه

(اه چقدر بدم ازاین آدما میاد به تو چه اخه آره قیافشو دیده دنبال گوه خورش میگرده که تویی)

دیونه ییی چیزی هستن اینا؟ 😐😑

🤣🤣💔از کجا معلوم نمیدونم 

بله؟

رو شما ریپ نزدم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍خداروشکر رسیدم🙏🏻

🤣🤣💔از کجا معلوم نمیدونم

والا چقد عجیب رفتار کردن

مثلا میخواسته بگه قیافتو دیدی چقدر زشتی و اینا اون دختره که گفته دیده خوشگله اومده حرف اینو جمع کنه( ...

🤣🤣من ماسک زدم کل قیافم پنهون بود اصلا چهرم معلوم نبود که بگه چقد زشتی :// 

والا چقد عجیب رفتار کردن

نمیدونم دختره فکر کنم قیافم مسخره میکرد من کل صورتم ماسک زدم خل چل چیزیه قیافمم ندیده