سلام . خوبین. من دیگ فهمیدم خیلی بدیختم خیلی امشب هرچی کردم تو این سال ها ننم گف خواستی نکنی و کلی هرکار کردم این سالها بی ارزشم کرد یکی زنگ زد پشتم گف بهش اونم باور کرد و گف ت رفتی منو خراب کردی درصورتیکه نیت من این نبود بقیه هم از اون بدترن هرکس ی درد ی نارو بهم زد موندم منم برم ابرو همین دوتا را ببرم ی نه امشب بهم گف تو عرضع نداری تو هیچی نیستی و کلی تخریب و مقایسه و سرکوفت پشت همه هم هست اا من 😔
عزیزم الان بجای پرسیدن راه حل فقط گفتی من روم نمیشه برم بانک بهم تیکا بندازن درصورتی که بانک غلط میک ...
شما نمیدونم چی بگم بهتون ولی همینم رفتم ب ریس گفتم فایده نداشت یعنی گفتم چرا انجام نمیدن بعدم شما میتونی حرف بزنی ن من ک ناامید شدن ت ته پوچیم بعدم پیام میره خانواده مخصوص ننه میفهمه نمدونم چرا شما گذشتی اما مخصوص مادر این مدلی ک فقط درس درس کنه چون من ارشد نمبخام یخان برم سرکار ولی این خانم گیر داده ب همین امشب هم ناراحت نیستم چون لازمش بود مادرع باشه غلط میکنه بار ادم کنه
نه من مامانم حتی گاهی فحش هم بده بازم حرفی نمیزنم چون احترامش واجبه برام
اخی چ شما خوبی چرا اینقدر داری ب ادمی که هرچی میخواد بهت بگه احترام می زاری چی دیدی تو وجودشون جز شیطان که فقط بخان زمینت بزنن با تخریب مقایسه سرکوفت خورد شدن و...