2777
2789
عنوان

سلام

269 بازدید | 58 پست

سلام . خوبین. من دیگ فهمیدم خیلی بدیختم خیلی امشب هرچی کردم تو این سال ها ننم گف خواستی نکنی  و کلی هرکار کردم این سالها بی ارزشم کرد یکی زنگ زد پشتم گف بهش اونم باور کرد و گف ت رفتی منو خراب کردی  درصورتیکه نیت من این نبود بقیه هم از اون بدترن هرکس ی درد ی نارو بهم زد موندم منم برم ابرو همین دوتا را ببرم ی نه امشب بهم گف تو عرضع نداری تو هیچی نیستی و کلی تخریب و مقایسه و سرکوفت پشت همه هم هست اا من 😔

سلام بیشترمون همینیم 

منم مامانم بخلطر یک غلطی که چندسال پیش کردم همش سرکوفت میزنه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

سلام بیشترمون همینیم منم مامانم بخلطر یک غلطی که چندسال پیش کردم همش سرکوفت میزنه

بخدا من هرچی از خودم دفاع کردم هرچی زدم تو سر خودم باز گف نه تو مسجدم بامبول درس کردی بخدا. اون دختره عوضی خودش به من پرید فوش داد من ک داشتم خوبی تا میکردم  ولی ن کذاش ن برداشت توهین فوش داد ایشونم پشت همونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا من هرچی از خودم دفاع کردم هرچی زدم تو سر خودم باز گف نه تو مسجدم بامبول درس کردی بخدا. اون دختر ...

کلن بعضی مادرا بجای اینکه پشت بچه خودش باشه پشت بقیه اس  

کلن بعضی مادرا بجای اینکه پشت بچه خودش باشه پشت بقیه اس

بخدا پشت اون بود دلم میخاد ب خواهرش بگم. ابروش ببرم هرچی گفتم بازم حرف خودش بود ک نه من درس میگم  ک تو باید هیچی نمیگفتی ب خواهرانش میگم کاری نداره بزار دعوا شه

بخدا پشت اون بود دلم میخاد ب خواهرش بگم. ابروش ببرم هرچی گفتم بازم حرف خودش بود ک نه من درس میگم ک ...

بیخیالش شو بزار بگذره

بیخیالش شو بزار بگذره

چرا که ازدواج کردم یادش بیاد ن عزیزم من رسواش میکنم تو استوری همه بغهمندچ ذاتی داره وقتی خواهراش بیان شخصیه تورا را خورد کننن باید تاوان اشک منو بده 

چرا که ازدواج کردم یادش بیاد ن عزیزم من رسواش میکنم تو استوری همه بغهمندچ ذاتی داره وقتی خواهراش بیا ...

چی بگم هرطور صلاحته

بیخیالش شو بزار بگذره

بعد چطور کور نمیببنه من خودم ناراحتم میاد بهم پنجه میندازه خوب هیچی بهش نمیگم پرو پرو میگ  شوهر کردی ادامه دادی اصن اره میخام ادامه بدم بدتو چ

من میتونستم برم بگم ب ی خانمه که مورد خوب کی هست ولی دارم حفظ آبرو میکنم فک کن میگ چی بود پختی اینه ...

حفظ ابرو کن‌بگذر