2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 58 پست
بانک چکار کنم برم بگم باز عوض کنه خو اخ دفعه قبل کلی تیک انداخت صاحب بانک

الان مشکل چیه دقیق عزیزم؟بانک باید عوض کنه تیکه چرا

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

الان مشکل چیه دقیق عزیزم؟بانک باید عوض کنه تیکه چرا

اخرین باز ک رفتم ی عالمه شماره بود چون من چند بار خط گرفتم بخاطر نت رایگان  و اونارا حذف نکردن و دفعه بعد که رفتم ب زن بانکدار گفتم محل نداد منم یبار رفتم ی آشنا بود خیلی طول کشید تا درسش کرد ولی کلی متت بعد گف چقد خط دارید بخدا وسط دلم تیر میکشن امیدوارم ب حق فاطمه زهرا همین دختره ی حا ابروش بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میش ج بدی

اصلا متوجه نشدم شما مگه چندتاشماره دادی ب بانک کلن بانک ۲تاشماره میگیره برا پیام

اصلا متوجه نشدم شما مگه چندتاشماره دادی ب بانک کلن بانک ۲تاشماره میگیره برا پیام

من گفتم شما دقت نکردی تو متن گفتم قبلا چون نت رایگان بود میخریدم بعد سرهمین ک زیاد شد 

من گفتم شما دقت نکردی تو متن گفتم قبلا چون نت رایگان بود میخریدم بعد سرهمین ک زیاد شد

خب خریدن سیم کارت رو کارندارم 

واس پیامک بانک ۲تا شماره میگیرن فقط

خب خریدن سیم کارت رو کارندارم واس پیامک بانک ۲تا شماره میگیرن فقط

من چطوری بگم وقتی میرفتم بانکدار چون از بچگی ب اسم والدم بوده باید میرفتم امضاشو عوض کنم و اون بانکدار بقشون را حذف نمیکرد اخرشم مجبور شدم برم پیش اشنا با هزار منت پدرم عم جلوش گف چند تا دری کاش منو یکی فقط میفهمید همین

بل خدایی چن بار دیگ توضیح بدم ؟؟؟

توضیح نده عزیزم 😐همون فک کن من نمیخام کلن متوجه بشم