2777
2789
عنوان

مشکل نامزدم

142 بازدید | 7 پست

بچه ها من از وقتی باهاش آشنا شدم حال روحیم خیلی بهتره، ولی اون با اینکه همیشه باهم خوب بودیم امشب تو حرفامون بهم گفت یه مدته انگار افسرده شده، هیچی بهش حال نمیده و اینا

دلیل پرسیدم گفت نمیدونم ولی من دارم به خودم میگیرم. ازش پرسیدم قبلنا اینجوری پیش نیومده برات گفت نه اپلین باره اینجوری میشم 

من ناراحتم چون حس میکنم اگه واقعا دوسم داشت و با من بهش خوش میگذشت باید اتفاقا حالش بهتر از قبل میشد نه بدتر، ولی دقیقا بزعکس من شده

چرا مردی که با من آشنا شده به جای سرزنده تر شدن همچین حسی اومده سراغش!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی دارهآدمیزاد یه روز خوبه روز بد خصوصا مردا که همش درگیر مشکلات مالی هستن و فشار های زندگی

میدونم چی میگی ولی من خودم بازم اگه مشکل خاصی برای کارم پیش میومد بازم به خاطر پارتنر خوبم احساس خوبی داشتم. ولی اون مشکل کاری خاصی هم نداره. یعنی همون مشکلات همیشگی با این تفاوت که مسئولیت هاش فقط زیادتر شده. حس ناکافی بودن نسبت به خودم دارم که اگه من خیلی خوب و کافی بودم براش ابدا همچین حسی نداشت

میدونم چی میگی ولی من خودم بازم اگه مشکل خاصی برای کارم پیش میومد بازم به خاطر پارتنر خوبم احساس خوب ...

نه عزیزم هیچ ربطی نداره به تو

مردا کلا سیستمشون فرق داره مثلا ما وقتی حالمون بده دوست داریم حرف بزنیم آروم بشیم اونا نه

یا مثلا اونا همون روزمرگی یا زیاد شدن مسئولیت بهشدن استرس میده ولی زن ها شاید بهتر بتونن خودشون رو نگه دارن

همین که زن کنارشون باشه به حرفاشون گوش بده غر نزنه مطمئن باش حس خوبی بهشون میده و بهتر بشن خودشون میان سمتت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم