2777
2789
عنوان

تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 77 پست

ناراحتی نداره که خواهری، الآن نصف بیشتر خانمای باردار تیروئیدشون کم کاره اینقدر که کم کاری تیروئید زیاده  کم خونی نیست  فقط باید با دارو کنترل شه و توی بارداری هر دوماه یه بار آز بدی 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتی نداره که خواهری، الآن نصف بیشتر خانمای باردار تیروئیدشون کم کاره اینقدر که کم کاری تیروئید ز ...

چمیدونم یهویی اعصابم خورد شد😔

خوده کم کاری باعث ناباروری میشه یا ربطی نداره ؟

چمیدونم یهویی اعصابم خورد شد😔 خوده کم کاری باعث ناباروری میشه یا ربطی نداره ؟

اگه روی پریودات تاثیر بزاره  یعنی نامرتبشون کنه آره ولی  راحت کنترل میشه  مال من وضعش خییییلی خراب بود دکترم وحشت کرد آزمایشم رو دید ولی با دارو کنترل شد 

اگه روی پریودات تاثیر بزاره  یعنی نامرتبشون کنه آره ولی  راحت کنترل میشه  مال من وضعش ...

عکس ازمایشمو ببین 😢 دوتا تیرویید زده ، کدومه بنظرت ؟

پریودام افتضاحه ، بدون قرص پریود نمیشم😓😓😓

انشالله که همینطوری باشه😍 مدت کوتاه یعنی چقدر ؟ شما چند وقته جواب گرفتی ؟

من تو همون يكي دو ماه اول نرمال شدم 

ممكنه نهايتا سه ماه طول بكشه 

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!
عکس ازمایشمو ببین 😢 دوتا تیرویید زده ، کدومه بنظرت ؟ پریودام افتضاحه ، بدون قرص پریود نمیشم😓😓😓

آخریه برا شماست چند سالته؟  آره کم کاره تیروئیدت  کلا tsh3به بالا دیگه خوب نیست

خوب پس اول باید درمان شی  کسی که پریود مرتبی نداره احتمال زیاد تخمک گذاری مرتبی هم نداره

اره اتفاقا یبار رفتم سونو اصلا فولیکول نداشتم هیچییییی😔😔😔

من بیشتر از ۲۰ ساله لیوتروکسین میخورم واسه کم کاری تیرویید.چند تا دکتر غدد هم رفتم که همه گفتند تا آخر عمر هم باید قرص بخوری.قبل از بارداری هم باید کنترل کنی که اگر نرمال نبود تنظیم بشه.و تو بارداری هم مرتب آزمایش بدی عزیزم‌

اره اتفاقا یبار رفتم سونو اصلا فولیکول نداشتم هیچییییی😔😔😔

انشاءا... ولی هورمونای دیگت رو هم چک کن  ببخشید میخوام برم نماز اگه سوالی داشتی بپرس بعد میام جواب میدم

انشاءا... ولی هورمونای دیگت رو هم چک کن  ببخشید میخوام برم نماز اگه سوالی داشتی بپرس بعد میام ج ...

پایین برگه دوتا تیرویید نوشته  ، چه فرقی باهم دارن ؟

مارو هم دعا کن 😊😊😊