2777
2789
عنوان

تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 77 پست
شوهر من تعدادش خیلی پایین بود و تحرک نداشتن هفته دیگه میریم پیش ی دکتر ک هم معاینه کنه و اگه نظر او ...

دقیقا شوهر منم هفته دیگه قراره بره دکتر ، اره حتما میگم معاینه کنه

این ازمایشی که گفتی رو دکتر غدد واسم مینویسه ؟ تا چند وقت دارو مصرف کنم میتونم باردار بشم ؟

هر دکتری میتونه بنویسه؛ من اصلا تحت نظر غدد نیستم؛ یا داخلی یا زنان میرم.

قرص یه ماهه رو تیرویید تاثیر میذاره؛ دو ماه قرص که خوردی؛ برو آز بده؛ ببینم دوز قرص مناسب بوده یا نه؛ اکه عددش نرمال بود ایشالا واسه بارداری اقدام کن.

اگه هم هنوز نرمال نشده بود هیچ اشکالی نداره؛ دکتر اینقد دوز قرص رو بالا پایین میکنه که بالاخره مقدار مناسب رو پیدا میکنه.

تو فقط استرس نداشته باش چون تاثیر زیادی میزاره رو همین هورمونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشی چرا نشی من یک سال باردار نمیشدم الکی هی کلومفین مصرف کردم تا بعدش خودم رفتم ازمایش دادم متوجه ش ...

خداروشکر که شدی عزیزم

یعنی این مشکل تیرویید باعث میشه ادم باردار نشه ؟ یا چون خوب نیست میگن نباید باردار بشی تا درمان کنی خودتو ؟

هر دکتری میتونه بنویسه؛ من اصلا تحت نظر غدد نیستم؛ یا داخلی یا زنان میرم. قرص یه ماهه رو تیرویید تا ...

اها متوجه شدم عزیزم

من دکتر زنانم نامه داد بهم واسه غدد ، گفت وقتی خوب شدی بیا تا درمانتو شروع کنم 

فردا عصر میرم پیش غدد ببینم چی میگه

مرسی از توضیحاتت عزیزم😊😘

بچه هم داری ؟😢

آره عزیزم دارم اگه کنترل شده باشه هیچ مشکلی واسه بارداری ایجاد نمیکنه  ولی حتما باید داروهات رو به موقع بخوری چون اگه شدید باشه میتونه باعث سقط توی سه ماهه اول بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
آره عزیزم دارم اگه کنترل شده باشه هیچ مشکلی واسه بارداری ایجاد نمیکنه  ولی حتما باید داروهات رو ...

یعنی داروهارو به موقع مصرف کنم کافیه ؟ همین کنترلش میکنه ؟

خیلی ناراحت شدم وقتی دکترم گفت😢😢😢

چيز مهمي نيست من دارم سه ساله  فقط يه قرص لئوتيروكسين ميخورم ناشتا تو مدت كوتاه نرمال ميشي

انشالله که همینطوری باشه😍

مدت کوتاه یعنی چقدر ؟ شما چند وقته جواب گرفتی ؟

البته تا جایی که میدونم کم کاری تیروئید اگه فقط به خاطر  کمبود ید باشه نیازی نیست تا آخر عمر دارو بخوری اگه نرمال بشه ...ولی اگه از نوع اختلال ایمنی باشه باید تا آخر عمر دارو مصرف کرد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂