2777
2789
عنوان

تیرویید

685 بازدید | 77 پست

کسی میدونه درمان کم کاری تیرویید معمولا چقدر طول میکشه و به چه صورت هستش ؟

روی بارداری تاثیر داره ؟ دکترم گفت کم کاری باید بری پیش غدد ، وقتی خوب شدی بعدش بیا پیشم .

کسی ک کم کاری داره باید تا اخر عمر قرصشو بخوره. قبل اقدام حتما پیش متخصص غدد برید ازمایش مینویسه اگ کنترل بود و اجازه داد بعد باید اقدام کنید. بعد بارداری هم هر ماه ازمایش مینویسه تا تحت کنترل باشه 

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله روی بارداری تاثیر داره و روی جنین هم تاثیر میزاره و خدا نکرده کند ذهن میشه

آزمایش بده بسته ب میزان کم کاری دکتر برات دز لوتروکسین مشخص میکنه ک صبح ناشتا باید بخوری

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
کسی ک کم کاری داره باید تا اخر عمر قرصشو بخوره. قبل اقدام حتما پیش متخصص غدد برید ازمایش مینویسه اگ ...

وای یعنی انقدر مهمه ؟😢😢😢 خیلی ناراحتم اعصابم خورد شد😔😔😔

تا کم کاری تیروییدت کنترل نشه باردار نمیشی چیز خاصیم نیس من بعد 1ماه مصرف دارو باردار شدم و همچنان د ...

کی گفته نمیشی. اتفاقا باردار میشن و روی جنین بشدت تاثیر میذاره بخاطر همین جز ازمایشهای قبل بارداری تیرویید هست تا مشخص بشه اگ کم کاری داری بتونی کنترلش کنی

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
بستگی به عدد تی اس اچ شما داره طول درمانش ولی خیلی طول نمیکشه... بادارو کنترل میشه... بله روی بارد ...

من تی اس اچم کم بود ولی بهم گفت همیشه باید قرص بخوری  الانم تنظیمه ولی باید بخورم

بله روی بارداری تاثیر داره و روی جنین هم تاثیر میزاره و خدا نکرده کند ذهن میشه آزمایش بده بسته ب می ...

ازمایش دادم که دکترم گفت باید بری غدد ، عددش ۷۳ . ۰ بود