2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم

ولی طبق تجربیات مادر و زنداییم 

تحت هیچ شرایطی قبول نکنین 

بهترین خانواده دنیا هم خانواده شوهرتون باشه بخواین و نخواین اذیت میشین و دخالت نا بجا و زیاد میکنن

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

من مجردمولی طبق تجربیات مادر و زنداییم تحت هیچ شرایطی قبول نکنین بهترین خانواده دنیا هم خانواده شوهر ...

ادم جرات نداره یه جفت جوراب بخره میان بازخواست

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

سرتاسر معایب، از همه چیز زندگیت سر در میارن، میدونن کی خونت زیاد میاد، کی رو دعوت میکنی، کافیه دوبار پشت سر هم خانواده خودت رو دعوت کنی اونا رو نکنی، بعد ببین چه ها که نمی‌شود، وقتی مهمون دارن انتظار دارن بری برا کلفتی، وقتی مریضن انتظار دارن غذا بپزی ببری، وقتی خونه تکونی دارن انتظار کمک دارن، هر وقت مسافرت و تفریح برین باخبر میشن، زیاد برین مطمئن باش طعنه میزنن یا انتظار دارن اونارو هم ببرین،کی میخابی، کی بیدار میشی، همه اینا زیرنظر هس، سلیقه ات تا چه حد هس، تا چه اندازه به خونه زندگیت سلیقه و نظم میدی، همشون رو کنکاش میکنن، کلا اشتباه محض