2777
2789

من جوش زیاد میزنم دکتر دوباره نورم اسکین داده

فقط لبام خشک میشه 

جوشای زیاد

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

از خشکی لب نگو که منو داغون کرده بود، ولی پوستمم عین آینه شد و سفید

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیر داره؟ عوارض نداره؟ میشه بدون تجویز خورد؟ 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چند روز یبار میخوری؟

من الان سیزدهمی رو خوردم 

سردرد زیاد داشتم ولی یه روش یاد گرفتم با غذای چرب بخورم 

چون تو چربی حل میشه ،عوارضش برام کمتر میشه

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

چند وقت بخورم این لعنتی هااا گم شه 

پوستم خیلییی چربع

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
چند روز یبار میخوری؟من الان سیزدهمی رو خوردم سردرد زیاد داشتم ولی یه روش یاد گرفتم با غذای چرب بخورم ...

هفتع ای 2تا

منم اوایل بدنمو خشک کرده بود از لبام خون میومد

پوستم شدیدا حساس شده بود و حساسیت پیدا میکردم ولی خداروشکر الان پوستم خییلی خوب شده

حتما آب زیاد بخور به لبات هم بالم لب بزن که خون نیاد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

درمورد لاکتوزیک تحقیق کن از نورم بهتر

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم اوایل بدنمو خشک کرده بود از لبام خون میومدپوستم شدیدا حساس شده بود و حساسیت پیدا میکردم ولی خدار ...

چند وقت خوردی

منم اوایل بدنمو خشک کرده بود از لبام خون میومدپوستم شدیدا حساس شده بود و حساسیت پیدا میکردم ولی خدار ...

هفتع ای 2تا گفت 

با ازیترو 250