2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم کحا رو بگیرم تربیت بوه هارو یا ضعف بدنشونو یا غذایی ک دوست دارن درست کنم یا اعصاب ضعیفه خودمو یا اینک باباشون روزی دوساعت اگه خونه باشه با بچه ها عین دشمن رفتار میکنه من یه ماذر خیلی خیلی خستم ک ای کاش قبل بچه دارشدنم یکی اگاهم میکرد اینقدر بچه هام اذیت نشن 

شماهم ببین اگه همسرتون ادمه بیار والله اصلا فکرشو نکن

تو هم گربه بزرگ کن و خرجش کن و بهش دل ببند که تهش نهایت مگه چند سال میخواد عمر کنه؟جهان سوم یعنی همی ...

من‌واقعا نمی‌فهمم آدمایی که بچه‌نمی‌خوان‌و‌هیچ صنمی‌با بچه داری ندارن براچی‌میان‌می خوابن تو‌سایت بارداری و‌تربیت فرزند

تو هم گربه بزرگ کن و خرجش کن و بهش دل ببند که تهش نهایت مگه چند سال میخواد عمر کنه؟جهان سوم یعنی همی ...

عمر دست خداست چه گربه چه بچه انسان..درضمن الان بعضیام بچه دارن ولی گربه هم دارن. تو خودت همش به من توهین کردی برو جواب خداروبده

من‌واقعا نمی‌فهمم آدمایی که بچه‌نمی‌خوان‌و‌هیچ صنمی‌با بچه داری ندارن براچی‌میان‌می خوابن تو‌سایت با ...

اخ گل گفتی

بعد از عنوان تاپیک مشخصه در مورد چیه چرا باید بیان و در مورد مادرا اظهار نظر و توهین کنن و دل بشکنن

الهی عزیزم درکتون میکنم کاملا کاش از یکی کمک بگیرین کاش یک نفر حال مادری که بچه کوچیک داره رو درک کن ...

فقط روزی یه ساعت اگه باباشون خونه باشه و فقط با بچه ها هم کلام باشه برای یه مادر یه دنیا ارزش داره ولی اینک پدی ک به بچه خودش اهمیت نمیده مادرم ناامید میشه کلا

عمر دست خداست چه گربه چه بچه انسان..درضمن الان بعضیام بچه دارن ولی گربه هم دارن. تو خودت همش به من ت ...

من توهینی نکردم این شمایی که از اول بدون دلیل به ما مادرا گفتی برده

اگه ناراحتت کردم ببخش ولی تو رو خدا دیگه دل یه مادرو نشکن شما نمیخوای بچه دار شی اوکی دیگه کاری به مادرا نداشته باش وقتی میان درد و دل میکنن اینجوری باهاشون حرف نزن و اشکشونو درنیار

امیدوارم همیشه سالم و موفق باشی گربتم سالم باشه

اخ گل گفتیبعد از عنوان تاپیک مشخصه در مورد چیه چرا باید بیان و در مورد مادرا اظهار نظر و توهین کنن و ...

ولش‌کن‌بابا‌من‌یه دوستی دارم تو‌خلوتمون همیشه حسرت اینو‌داره ازدواج‌کنه بچه دار شه ولی به هرحال موقعیتش براش پیش‌نیومده تو استوری هاش همش داره متاهلی و بچه داری رو‌می‌کوبه که‌کسی شک‌نکنه این دلش خیلی‌تشکیل‌خانواده می‌خواد😁 اینم‌احتمالا یکی‌از هموناس 

آره با بچه داری خودتو پیرکن مریض کن در آینده بشن عصای دستت اونم شاید

شما که پیپی سگ وگربه میشوری میخوای به کجا برسی.ما حداقل لذت مادری رو میچشیم و از بزرگ شدن و قد کشیدن وحرف زدن بچه هامون لذت میبریم🥰