2777
2789
من توهینی نکردم این شمایی که از اول بدون دلیل به ما مادرا گفتی بردهاگه ناراحتت کردم ببخش ولی تو رو خ ...

من به شما مادرا نگفتم برده معنی ومنظور جمله منو متوجه نشدید منم اگه ناراحتت کردم ببخشید ان شالله شماو بچه هاتونم سالم و زنده باشید و بمونید برای هم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا خیلی گله میکردم که چقدر سخته چقدر خسته‌م استراحت ندارم تا اینکه یکی از فامیل‌ها بچه‌ش فوت کرد متاسفانه .حالا همش میگم هرچی میخوای اذیت کن فقط صحیح و سالم کنارم باش عزیز مامان

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
آره با بچه داری خودتو پیرکن مریض کن در آینده بشن عصای دستت اونم شاید

عصای دست‌مون هم نشد عزیزم اشکالی نداره حداقل خیال‌مون راحته اگه پیر و مریض شدیم یه انسان پرورش دادیم نه حیوان

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
البته اگه پرورش شمام در آینده حیوانی نباشه😉

حالا حاصل دسترنج من امیدی به انسان بودنش هست بر خلاف شما که چه ظاهر چه باطن در هرصورت حیوانه

حالا حاصل دسترنج من امیدی به انسان بودنش هست بر خلاف شما که چه ظاهر چه باطن در هرصورت حیوانه

بله حیوانی خاص و دوست داشتنی و بی آزار درضمن کسی منو مجبور نکرده من خودم دوست داشتم🙂

بله حیوانی خاص و دوست داشتنی و بی آزار درضمن کسی منو مجبور نکرده من خودم دوست داشتم🙂

شما در انتخاب سبک زندگیت اختیار داری ولی این حق رو نداری راجع بهش باکسی بحث کنی تحمیل کنی یا تبلیغش کنی. در هرصورت پرورش حیوان همیشه بیرون از منزل بوده امثال شما آوردینش تو خونه و تخت و سفره‌ی خودتون

شما در انتخاب سبک زندگیت اختیار داری ولی این حق رو نداری راجع بهش باکسی بحث کنی تحمیل کنی یا تبلیغش ...

من نه تحمیل کردم نه تبلیغ شماها رفتید تاپیکای منو خوندید و گربه نگه داشتنو عنوان کردید من فقط تو این تاپیک نظرمو گفتم راجب بچه شماها بهم حمله کردید

من نه تحمیل کردم نه تبلیغ شماها رفتید تاپیکای منو خوندید و گربه نگه داشتنو عنوان کردید من فقط تو این ...

من تاپیک‌هاتو نخوندم اون خانوم دیگه خوند منم از کامنت اون فهمیدم. چرا دیگه تبلیغ میکنی که میگی گربه دردسرهای بچه رو نداره و اینا. خدایی گربه با انسان اونم بچه‌ای که خودت دنیا آوردیش اصلا قابل مقایسه نیس

درضمن حیونای ما خودشون جا ومکان ندارن سرسفره ما نمیان.

در هرصورت دارید یه جا زندگی میکنید بیان و نیان موهای اونا همه جای زندگی شما هست حتی سفره. در هرصورت اگه ناراحتت کردم عذر میخوام فقط خواهشا نگهداری از حیوون رو انقدر ترویج نکنید