2777
2789

بسیار شیرین خیلی خیلی شیرین اما خیلی سخت ... باید قبل از بچه دار شدن تمرین صبر و کنترل خشم کنی و در مورد بچه در سنین مختلف اطلاعات داشته باشی وگرنه خوب پیش نمیبری کار رو ...

مادر ی معلم هست اگر باسواد باشه بچه رشد میکنه اگر بیسواد باشه بچه میسوزه

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا سه سالگی سخته بعدش دیگه راحت میشه 

من الان تنها مشکلی که دارم زیاد حرف زدن بچه هام بود که به امید خدا دو روزه دارم کنترل‌شون میکنم

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

آره با بچه داری خودتو پیرکن مریض کن در آینده بشن عصای دستت اونم شاید

تو هم گربه بزرگ کن و خرجش کن و بهش دل ببند که تهش نهایت مگه چند سال میخواد عمر کنه؟

جهان سوم یعنی همین

یعنی دقتی یه موضوعی هیچ ربطی بهت نداره میای توش دخالت میکنی

وقتی نه بچه دوس داره نه میخوای بچه دار شی بیخود میکنی تو این تاپیک شرکت میکنی و توهین میکنی

ببین واقعا عصبی و ناراحتم کردی با حرفات دیگه جوابتو نمیدم

خدایی هم هست

سختی زیاد داره ولی میارزه اما من برای خودم همین یه دونه رو ترجیح میدم 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
توهین نکردم نظرمو گفتم درضمن اگه بهش دقت کنی همینه مثلا من تصمیم میگیرم بچه دارشم که یه عمر ازش نگه ...

بچه هم بچه های قدیم''حرف شنو وقایع

بچه های الان طلبکارند چرا به دنیا آورد می‌شوند که انقدر بدبختی بکشند

شایدم تو ایران اینطوره

گروه رز 
بچه خیلی خوبه ولی من ک خوراکشون خربد غذا درست کردن مدرسه بردن حاظر کردن خوابوندن برنامه ریزی کردن تن ...

الهی 

عزیزم 

درکتون میکنم کاملا 

کاش از یکی کمک بگیرین 

کاش یک نفر حال مادری که بچه کوچیک داره رو درک کنه 

یه وعده غذای آماده شکل یه معجزه اس گاهی